Skip to main content

CELEBS

8 +1 μικροί πρίγκιπες και πριγκίπισσες διάδοχοι των βασιλικών οικογενειών!

Κάποια στιγμή θα φορέσουν το στέμμα



Μπορεί να είναι ακόμα παιδιά και έφηβοι, αλλά από την πρώτη κιόλας στιγμή που ήρθαν στον κόσμο συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόκειται για παιδιά βασιλικών οικογενειών που στο μέλλον θα φορέσουν ενδεχομένως το στέμμα. Μέχρι όμως να έρθει αυτή η στιγμή προετοιμάζονται ακολουθώντας το πρωτόκολλο και μαθαίνοντας φυσικά τρόπους καλής συμπεριφοράς και όχι μόνο.

 Πρίγκιπας George


Πρίγκιπας George

Ο πρίγκιπας George γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 2013. Είναι ο πρωτότοκος γιος του Πρίγκιπα William, Δούκα του Κέιμπριτζ και της Kate Middleton, Δούκισσας του Κέιμπριτζ και εγγονός του Καρόλου, Πρίγκιπα της Ουαλίας και της Νταϊάνα, Πριγκίπισσας της Ουαλίας. Είναι ο τρίτος στη γραμμή διαδοχής του Βρετανικού θρόνου μετά τον παππού του και τον πατέρα του.

 Πριγκίπισσα Ελεονώρα των Αστουριών

Πριγκίπισσα Ελεονώρα των Αστουριών

Η πριγκίπισσα Ελεονώρα των Αστουριών γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2005 και είναι η μεγαλύτερη κόρη του Βασιλιά Φίλιππου ΣΤ΄ της Ισπανίας και της Βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας. Η Ελεονώρα είναι η πρώτη στη γραμμή διαδοχής στον ισπανικό θρόνο. Σύμφωνα με τον ισπανικό Σύνταγμα του 1978, έγινε διάδοχος μετά την άνοδο του πατέρα της στις 19 Ιουνίου 2014, λαμβάνοντας τον επίσημο τίτλο της Πριγκίπισσας των Αστουριών και των ιστορικών τίτλων της Πριγκίπισσας της Χερόνας, της Πριγκίπισσας της Βιάνας, της Δουκίσσας του Μοντμνπλάνκ, της Κοντέσας της Σερβέρας και της Λαίδης του Μπαλαγέρ. Η μικρότερη αδελφή της, η Ινφάντα Σοφία, την ακολουθεί στη γραμμή της διαδοχής.

Πρίγκιπας Jacques


Πρίγκιπας Jacques

Ο πρίγκιπας Jacques του Μονακό ήρθε στον κόσμο στις 10 Δεκεμβρίου 2014 και είναι ο δίδυμος γιος του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β΄ του Μονακό και της Πριγκίπισσας Σαρλίν και διάδοχος του θρόνου στο Μονακό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δυο λεπτά νωρίτερα γεννήθηκε η αδελφή του, η Πριγκίπισσα Γαβριέλα.

Πριγκίπισσα Αικατερίνη Αμαλία, Ολλανδία


Πριγκίπισσα Αικατερίνη Αμαλία

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη Αμαλία της Ολλανδίας είναι η διάδοχος του θρόνου του Βασιλείου των Κάτω Χωρών, που αποτελείται από τις χώρες της Ολλανδίας, του Κουρασάο, της Αρούμπα, και του Αγίου Μαρτίνου. Η Αικατερίνη Αμαλία είναι το μεγαλύτερο παιδί του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου και της βασίλισσας Μάξιμα. Έγινε διάδοχος όταν ο πατέρας της ανέβηκε στο θρόνο στις 30 Απριλίου 2013, μετά από την παραίτηση της γιαγιάς της βασίλισσας Βεατρίκης.


Πρίγκιπας Κάρολος

O Κάρολος του Λουξεμβούργου γεννήθηκε στις 10 Μαΐου 2020 στο Μαιευτήριο Μεγάλη Δούκισσα Καρλότα, και είναι το πρώτο παιδί του Γουλιέλμου, Κληρονομικού Μέγα Δούκα του Λουξεμβούργου και της Στεφανία, Κόμισσας του Λανουά. Είναι ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του Λουξεμβουργιανού θρόνου.

 Πριγκίπισσα Ελισάβετ


Πριγκίπισσα Ελισάβετ

Η Πριγκίπισσα Ελισάβετ, Μεγάλη Δούκισσα της Βραβάντης είναι η διάδοχος του θρόνου του Βελγίου. Είναι το πρώτο παιδί του Φίλιππου, Βασιλιά των Βέλγων και της Βασίλισσας Ματθίλδης. Η Ελισάβετ απέκτησε τον τίτλο της Δούκισσας της Βραβαντης με την άνοδο του πατέρα της στο βελγικό θρόνο στις 21 Ιουλίου 2013.

Πρίγκιπας Κρίστιαν


Πρίγκιπας Κρίστιαν


Ο πρίγκιπας Κρίστιαν της Δανίας, κόμης του Μονπεζάτ είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Δανίας . Είναι το μεγαλύτερο παιδί του διάδοχου πρίγκιπα Φρέντερικ και της πριγκίπισσας Μαίρης . Εγγονός της βασίλισσας Μαργκρέθε Β II και είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Δανίας από τη γέννησή του.

Πριγκίπισσα Ίνγκριντ

Πριγκίπισσα Ίνγκριντ


Η Ίνγκριντ Αλεξάνδρα της Νορβηγίας είναι το μεγαλύτερο παιδί του Διαδόχου Πρίγκιπα Χάακον και δεύτερη στη σειρά της γραμμής διαδοχής του Νορβηγικού θρόνου. Αναμένεται να γίνει η δεύτερη γυναίκα μονάρχης της Νορβηγίας, μετά τη Βασίλισσα Μαργαρίτα από 15ο αιώνα.

Πριγκίπισσα Στέλλα


Πριγκίπισσα Στέλλα


Η Στέλλα της Σουηδίας είναι το μεγαλύτερο παιδί της Διαδόχου Πριγκίπισσας Βικτώρια της Σουηδίας και του Πρίγκιπα Δανιήλ, Δούκα του Βέστεργκετλαντ. Είναι το πρώτο εγγόνι του βασιλιά Καρόλου ΙΣΤ΄ Γουσταύου, και δεύτερη στη γραμμή διαδοχής του σουηδικού θρόνου, μετά τη μητέρα της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου