Skip to main content

CELEBS

H Gisele Bündchen υπερασπίζεται την Doutzen Kroes μετά το αντι-εμβολιαστικό της post

Το ρόλο της υπερασπίστριας του εντυπωσιακού μοντέλου ανέλαβε η Gisele μετά από ανάρτησή της όπου ανέφερε ότι είναι κατά των εμβολίων



Το μοντέλο και φίλη της, Doutzen Kroes, υπερασπίστηκε πρόσφατα η Gisele Bündchen, μετά την ανάρτηση της πρώτης στα κοινωνικά δίκτυα όπου ανέφερε πως δεν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο για την προστασία από τον κορωνοϊό.

«Γνωρίζω την Doutzen και ξέρω ότι είναι ένα τίμιο και ανοιχτόκαρδο άτομο. Δεν μπορώ να πιστέψω όλο το μίσος που έχει δεχθεί μόνο και μόνο επειδή εξέφρασε την άποψή της» ανέφερε η Gisele. «Με στενοχωρεί να βλέπω όλη αυτήν την κριτική και την έλλειψη συμπόνιας από όλον αυτόν τον κόσμο. Το μίσος δεν είναι η απάντηση» πρόσθεσε το δημοφιλές μοντέλο.

Η Gisele, η οποία έχει δύο παιδιά με τον αστέρα του NFL, Tom Brady, ζήτησε από τους fans της να ενωθούν ειρηνικά και να δημιουργήσουν την απαραίτητη αρμονία στη ζωή, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο ψάχνοντας βαθιά στην καρδιά τους ώστε να βρουν την αγάπη. Το σχόλιό της έχει μέχρι σήμερα λίγο παραπάνω από 5000 likes.

Έχοντας κάνει ένα σύντομο διάλειμμα από τα κοινωνικά δίκτυα, η Kroes επέστρεψε την Παρασκευή για να μοιραστεί τις σκέψεις της πάνω στα εμβόλια, αλλά και να εξηγήσει γιατί τα αποφεύγει.

«Δεν θα εξαναγκαστώ στο να κάνω το εμβόλιο. Δεν θα εξαναγκαστώ να αποδείξω το ότι είμαι υγιείς για να συμμετέχω στην κοινωνία. Δεν θα αποδεχθώ τον αποκλεισμό των πολιτών που βασίζεται πάνω στο ιατρικό τους status» ανέφερε το μοντέλο σε ανάρτησή της στο Instagram. «Η ελευθερία του λόγου είναι ένα δικαίωμα για το οποίο αξίζει να μαχόμαστε, αλλά αυτό μπορούμε να το λύσουμε μόνο αν ενωθούμε ειρηνικά και με αγάπη» πρόσθεσε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις της Kroes προκάλεσαν τις αντιδράσεις του κοινού, που εξέφρασε τόσο την ανησυχία του για την απόφασή της, ενώ την αποκάλεσε σε μεγάλο βαθμό ανεύθυνη.

Το μοντέλο έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα celebrities που έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστούν, που περιλαμβάνει ενδεικτικά τους Nicki Minaj, Olivia Newton-John, Elon Musk και Rob Schneider.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα