Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί να προτιμήσω να συνεργαστώ με κάποιον λιγότερο ταλαντούχο»

Ποια η χημεία της με τους υπόλοιπους παρουσιαστές του «Όλα παίζουν»;

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

«Στο χώρο της τηλεόρασης πολλές φορές μπορεί να προτιμήσω να συνεργαστώ με κάποιον που είναι λιγότερο ταλαντούχος, αλλά καλύτερος άνθρωπος, παρά με κάποιον που είναι πολύ ταλαντούχος αλλά κακότροπος και δύσκολος στις συνεργασίες του. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που ήταν κακόψυχοι, αλλά δεν τους έχω σε υπόληψη. Υπήρξαν άνθρωποι που με είχαν φέρει στα όρια μου, αλλά έχω μάθει να μην χαλάω την ψυχολογία μου για χάρη τους», δήλωσε Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Aγορά».

Παράλληλα, μίλησε και για την χημεία που έχουν και οι τέσσερις παρουσιαστές στην εκπομπή «Όλα παίζουν» και ξεκαθαρίζει πως έχουν πολύ καλές σχέσεις.

«Στην αρχή ήμασταν τέσσερα άτομα που δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά μεταξύ μας, αλλά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχει αυτή η εκπομπή. Θέλω να σου πω, ωστόσο, ότι εγώ ήμουν η τελευταία που αγχώθηκα, διότι είχα ξαναζήσει κάτι αντίστοιχο στις αρχές του «Δέστε Τους», όπου έπρεπε πάλι τέσσερα άτομα να βρουν τις ισορροπίες τους. Βέβαια, τότε υπήρχε ένας βασικός leader, που ήταν ο Νίκος Μουτσινάς. Τότε οι ρόλοι ήταν πολύ ξεκάθαροι. Φέτος οι ρόλοι είναι λίγο διαφορετικοί, είμαστε τέσσερις ισάξιοι παρουσιαστές και ο Γιώργος Λιανός κρατάει τα ηνία της εκπομπής.  Πάντως, έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας, χωρίς ίντριγκες και εντάσεις. Τους εκτιμώ όλους, γιατί εκτός από επαγγελματίες είναι και πολύ καλές προσωπικότητες. Είναι μια πολύ ήσυχη χρονιά για μένα η φετινή. Έχω μια άψογη σχέση με τον Alpha τα τελευταία 5 χρόνια και είναι ένα κανάλι που με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Εγώ νιώθω παιδί του Alpha», αποκάλυψε. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares