Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί να προτιμήσω να συνεργαστώ με κάποιον λιγότερο ταλαντούχο»

Ποια η χημεία της με τους υπόλοιπους παρουσιαστές του «Όλα παίζουν»;


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

«Στο χώρο της τηλεόρασης πολλές φορές μπορεί να προτιμήσω να συνεργαστώ με κάποιον που είναι λιγότερο ταλαντούχος, αλλά καλύτερος άνθρωπος, παρά με κάποιον που είναι πολύ ταλαντούχος αλλά κακότροπος και δύσκολος στις συνεργασίες του. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που ήταν κακόψυχοι, αλλά δεν τους έχω σε υπόληψη. Υπήρξαν άνθρωποι που με είχαν φέρει στα όρια μου, αλλά έχω μάθει να μην χαλάω την ψυχολογία μου για χάρη τους», δήλωσε Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Aγορά».

Παράλληλα, μίλησε και για την χημεία που έχουν και οι τέσσερις παρουσιαστές στην εκπομπή «Όλα παίζουν» και ξεκαθαρίζει πως έχουν πολύ καλές σχέσεις.

«Στην αρχή ήμασταν τέσσερα άτομα που δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά μεταξύ μας, αλλά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχει αυτή η εκπομπή. Θέλω να σου πω, ωστόσο, ότι εγώ ήμουν η τελευταία που αγχώθηκα, διότι είχα ξαναζήσει κάτι αντίστοιχο στις αρχές του «Δέστε Τους», όπου έπρεπε πάλι τέσσερα άτομα να βρουν τις ισορροπίες τους. Βέβαια, τότε υπήρχε ένας βασικός leader, που ήταν ο Νίκος Μουτσινάς. Τότε οι ρόλοι ήταν πολύ ξεκάθαροι. Φέτος οι ρόλοι είναι λίγο διαφορετικοί, είμαστε τέσσερις ισάξιοι παρουσιαστές και ο Γιώργος Λιανός κρατάει τα ηνία της εκπομπής.  Πάντως, έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας, χωρίς ίντριγκες και εντάσεις. Τους εκτιμώ όλους, γιατί εκτός από επαγγελματίες είναι και πολύ καλές προσωπικότητες. Είναι μια πολύ ήσυχη χρονιά για μένα η φετινή. Έχω μια άψογη σχέση με τον Alpha τα τελευταία 5 χρόνια και είναι ένα κανάλι που με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Εγώ νιώθω παιδί του Alpha», αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.