Skip to main content

CELEBS

Ναστάζια: Τι κάνει σήμερα το «κορίτσι του Θέμου» που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Το μοντέλο ετοιμάζεται για τρίτο χειρουργείο



Η εντυπωσιακή Ναστάζια Μητροπούλου που έγινε ευρέως γνωστή ως ένα από τα «κορίτσια του Θέμου» στην εκπομπή «ΟΛΑ», τα τελευταία τρία χρόνια περνάει τον δικό της Γολγοθά, καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

νασταζια μητροπουλου

Η ίδια το είχε τότε αποκαλύψει στην Τατιάνα Στεφανίδου, με πλήθος κόσμου να της στέλνει μηνύματα συμπαράστασης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, το σώμα της Ναστάζιας ακόμα παλεύει για να γιατρευτεί, με τα σημάδια του ξυλοδαρμού να μην «ξεθωριάζουν». Όπως και οι κακές μνήμες...

νασταζια μητροπουλου

Το μοντέλο, μετά τον ξυλοδαρμό της υποβλήθηκε σε δυο χειρουργεία και τώρα ετοιμάζεται για το τρίτο, ενώ έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της αξιοποιώντας το ταλέντο της στη ζωγραφική.

«Περνάω υπέροχα εδώ. Έχω την οικογένειά μου, τα ζωάκια μου, τους φίλους μου… Έχω ξεκινήσει γυμναστήριο και με έχει ανεβάσει πολύ ψυχολογικά και σωματικά. Γίνομαι πιο δυνατή. Ζωγραφίζω καθημερινά καθώς αυτό είναι κάτι που με κάνει και ξεφεύγω. Επίσης ετοιμάζω καινούργια τραγούδια, η μουσική είναι ένας άλλος τρόπος έκφρασης» εξομολογείται για τη νέα της ζωή η Αναστασία Μητροπούλου μιλώντας στην εφημερίδα On Time.

νασταζια μητροπουλου

«Εκείνη την περίοδο της ζωής μου ήθελα ψυχική γαλήνη και να απομακρυνθώ από όλα. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και αυτό με άλλαξε σαν άνθρωπο. Απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση», λέει για τη δημοσιότητα που άφησε πίσω και συνεχίζει μιλώντας για το κίνημα #metoo: «Προσωπικά τις θεωρώ ηρωίδες. Είναι πολύ δύσκολο το να αποκαλύπτεις θέματα τόσο προσωπικά που σε βασανίζουν. Από μένα ένα μεγάλο μπράβο. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν ότι είναι τελείως μόνες και δεν έχουν κάποιον να τους βοηθήσει μα ξεφύγουν από το μαρτύριο που ζουν. Επίσης καμιά φορά νιώθουν ντροπή ενώ δε θα έπρεπε. Αυτοί που πρέπει να ντρέπονται είναι οι θύτες».

Όσο για τον δικό της Γολγοθά αναφέρει: «Νιώθω δικαιωμένη. Το να αποκαλύψω ένα τόσο προσωπικό ζήτημα μου ήταν δύσκολο αλλά στο τέλος ελευθερώθηκα. Όλο αυτό που έζησα με έκανε πιο δυνατή και πιο προσεκτική όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις. Όταν τραυματίζεσαι είτε ψυχικά είτε σωματικά, πάντα μένουν σημάδια και ουλές. Το θέμα είναι πως θα τα διαχειριστείς.

Δόξα τω Θεώ έχω δίπλα μου ανθρώπους που με στηρίζουν και είναι εκεί σε ό,τι και αν μου συμβεί. ‘Έχω κάνει δυο επεμβάσεις λόγω της σωματικής βίας που ασκήθηκε πάνω μου καθώς είχα σπασμένη σπονδυλική στήλη, είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα και στα έντερα και τώρα έχω μια ακόμα επέμβαση που πρέπει να κάνω, αλλά προσπαθώ να σκεφτώ θετικά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.