Ιωάννης Παπαζήσης για Βανέσα Αδαμοπούλου: Το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω πάντα στη ζωή μου

«Ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου», είπε ο ηθοποιός

allyou.news

kalampoka_660x200-2

Στις αρχές του καλοκαιριού έγινε γνωστό πως ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου χώρισαν. Έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου, του Ιάσονα, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι δυο τους έχουν διατηρήσει άψογες σχέσεις και αυτό φάνηκε και από την τρυφερή εξομολόγηση που έκανε ο ηθοποιός για τη μητέρα του παιδιού του.

Η τρυφερή εξομολόγηση του Ιωάννη Παπαζήση για τη Βανέσα Αδαμοπούλου


«Το πήρα πολύ σοβαρά το ότι έγινα μπαμπάς. Το γούσταρα, ήθελα να είμαι μπαμπάς. Με έχει κερδίσει ολοκληρωτικά, είναι πλέον ξεκάθαρο το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Ό,τι και να κάνω είναι για να είναι καλά ο πιτσιρίκος. Είμαι πολύ τυχερός γιατί η Βανέσα είναι μια σπουδαία μαμά. Νομίζω ότι ελέγχει τα πάντα στην μητρική/πατρική σχέση. Είναι ο κινητήριος μοχλός. Η Βανέσα είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου. Η μητέρα του παιδιού μου. Η δεύτερη σε εισαγωγικά μητέρα της ζωής μου. Έχω θέμα με τη λέξη μάνα. Είναι η πιο ισχυρή λέξη της ζωής μου. Τη Βανέσα την θαυμάζω, την αγαπάω, τα πάντα», είπε αρχικά στην εκπομπή «Dot.»

«Ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου. Η γυναίκα που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου, έτυχε να μείνει έγκυος και τι πιο ωραίο από το να κάνετε μαζί ένα παιδί και να προχωρήσετε και να εξελιχθεί αυτή η σχέση. Υπάρχει υγεία σε αυτή τη σχέση. Ό,τι και να συμβεί στη ζωή μας, υπάρχει αυτό. Τα βλέπουμε πολύ απλά τα πράγματα και εμένα με ικανοποιεί αυτό», πρόσθεσε κλείνοντας ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares