Τα 22 δευτερόλεπτα της Adele που έριξαν το Youtube και το Insta

Με το preview του «Easy on me» να έχει 14 εκατομμύρια προβολές σε 5 μέρες

Αγγελική Λάλου

Η τελευταία μουσική παραγωγή της Adele είναι επιτέλους εδώ! Αφού άλλαξε κρυφά όλα τα κοινωνικά της μέσα, η 33χρονη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι υπάρχει νέα μουσική δουλειά για να περιμένουμε όταν έριξε ένα teaser για ένα τραγούδι με τίτλο «Easy on Me» στις 5 Οκτωβρίου. Αν και το κλιπ είναι λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα, ήδη έχουμε κολλήσει με την όμορφη εισαγωγή πιάνου που είναι τόσο αναγνωρίσιμη Adele. Παρόμοιο με το μουσικό βίντεο «Hello» από το 2015, το βίντεο φαίνεται να έχει γυριστεί ασπρόμαυρο και δείχνει την Adele να βάζει μια κασέτα και να οδηγεί σε άδειο δρόμο καθώς παίζει η μουσική.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Τέσσερις ημέρες αργότερα, η Adele έκανε μια προεπισκόπηση της μπαλάντας κατά τη διάρκεια του πρώτου της Instagram Live και εξακολουθούμε να έχουμε ρίγη από αυτήν. «There ain't no gold in this river / That I've been washing my hands in forever / And there is hope in these waters / But I can't bring myself to swim when I am drowning in this silence / Baby, let me in », ακούμε να τραγουδά η Adele στο απόσπασμα.

Λίγα είναι γνωστά για τη νέα μουσική της Adele, αλλά το επερχόμενο άλμπουμ της φημολογείται ότι θα έχει τον τίτλο 30, μετά από πολλές διαφημιστικές αφίσες με τον αριθμό που άρχισαν να εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο. Ένα πράγμα που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι μπορούμε να περιμένουμε με ανυπομονησία το πλήρες μουσικό βίντεο για το «Easy on Me» στις 15 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, θα επαναλάβουμε αυτό το σύντομο κλιπ για να το απολαύσουμε ξανά.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares