Skip to main content

CELEBS

Τα 22 δευτερόλεπτα της Adele που έριξαν το Youtube και το Insta

Με το preview του «Easy on me» να έχει 14 εκατομμύρια προβολές σε 5 μέρες



Η τελευταία μουσική παραγωγή της Adele είναι επιτέλους εδώ! Αφού άλλαξε κρυφά όλα τα κοινωνικά της μέσα, η 33χρονη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι υπάρχει νέα μουσική δουλειά για να περιμένουμε όταν έριξε ένα teaser για ένα τραγούδι με τίτλο «Easy on Me» στις 5 Οκτωβρίου. Αν και το κλιπ είναι λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα, ήδη έχουμε κολλήσει με την όμορφη εισαγωγή πιάνου που είναι τόσο αναγνωρίσιμη Adele. Παρόμοιο με το μουσικό βίντεο «Hello» από το 2015, το βίντεο φαίνεται να έχει γυριστεί ασπρόμαυρο και δείχνει την Adele να βάζει μια κασέτα και να οδηγεί σε άδειο δρόμο καθώς παίζει η μουσική.

https://www.instagram.com/p/CUpkLl3g0nx/

Τέσσερις ημέρες αργότερα, η Adele έκανε μια προεπισκόπηση της μπαλάντας κατά τη διάρκεια του πρώτου της Instagram Live και εξακολουθούμε να έχουμε ρίγη από αυτήν. «There ain't no gold in this river / That I've been washing my hands in forever / And there is hope in these waters / But I can't bring myself to swim when I am drowning in this silence / Baby, let me in », ακούμε να τραγουδά η Adele στο απόσπασμα.

Λίγα είναι γνωστά για τη νέα μουσική της Adele, αλλά το επερχόμενο άλμπουμ της φημολογείται ότι θα έχει τον τίτλο 30, μετά από πολλές διαφημιστικές αφίσες με τον αριθμό που άρχισαν να εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο. Ένα πράγμα που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι μπορούμε να περιμένουμε με ανυπομονησία το πλήρες μουσικό βίντεο για το «Easy on Me» στις 15 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, θα επαναλάβουμε αυτό το σύντομο κλιπ για να το απολαύσουμε ξανά.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός