Skip to main content

CELEBS

Η Ariana Grande τίμησε την Ημέρα Ψυχικής Υγείας δωρίζοντας 5 εκατομμύρια δολάρια

Στηρίζοντας για ακόμα μία φορά την Better Help, μια διαδικτυακή υπηρεσία ψυχικής θεραπείας



Η Ariana Grande συνεχίζει την προσπάθειά της προκειμένου να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε πόρους ψυχικής υγείας. Μετά τη σύζευξη με την Better Help όπου φρόντισε να χαρίσει δωρεάν θεραπεία αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων τον Ιούνιο, η τραγουδίστρια και νέα κριτής στο The Voice έχει τώρα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την προσφορά της, δεσμευόμενη να δώσει 5 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεάν θεραπεία τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στις 10 Οκτωβρίου. Συνεργάζεται και πάλι με την Better Help, μια διαδικτυακή υπηρεσία θεραπείας.

Ανακοινώνοντας τη συνεργασία στο Instagram, η Grande αναγνώρισε ότι «υπάρχουν πολύ πραγματικά εμπόδια όσον αφορά την πρόσβαση σε πόρους ψυχικής υγείας». Ενώ αυτό είναι «μόνο μια μικρή χειρονομία», η Grande είπε ότι ήθελε να συνεργαστεί ξανά με την Better Help «με την ελπίδα ότι θα έχει πρόσβαση σε λίγους περισσότερους ανθρώπους και ίσως να εμπνεύσει μερικούς ακόμα να δοκιμάσουν κάτι νέο και να δώσουν προτεραιότητα στη θεραπεία τους».

https://www.instagram.com/p/CU2qE_VFF5c/?utm_source=ig_embed

Είναι μια προσφορά που ταιριάζει στην καρδιά της Grande. Στο παρελθόν, είχε μοιραστεί την εμπειρία της με το μετατραυματικό στρες από τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ στη συναυλία της το 2017 και μίλησε στο Twitter για το πώς η θεραπεία «μου έσωσε τη ζωή τόσες φορές». Η αναζήτηση βοήθειας (όπως η θεραπεία) μπορεί να είναι τρομακτική, παραδέχτηκε η Grande, αλλά η θεραπεία είναι εφικτή και «δεν χρειάζεται να πονάς συνεχώς», έγραψε. «Έχω πολλή δουλειά να κάνω, αλλά είναι μια αρχή για να γνωρίζω ακόμη ότι είναι δυνατόν».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.