Skip to main content

CELEBS

GNTM 4 Ηλίας: «Είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου!»

Όσα είπε το μοντέλο που αποχώρησε από το σπίτι



Κλάματα ανάμεσα σε πολλούς από τους συμπαίκτες του προκάλεσε η αποχώρηση του Ηλία, όπως είδαμε στο επεισόδιο του GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας.

Το πρωί της Τρίτης το νεαρό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένος στο Breakfast@Star, όπου με την εμφάνισή του έκλεψε τις εντυπώσεις ανάμεσα στις κυρίες της παρέας.

Ηλίας Βασίλης GNTM 4

Ο Ηλίας Αικατερινάρης σχολίασε και τη στάση του Βασίλη, του νεαρού μοντέλου και «σωσία» του Ηρακλή Τζουζίνοβ, με τον οποίο βρέθηκαν μαζί στον τάκο. «Ο Βασίλης ήταν ο χειρότερος στο σετ», είπε για τον συμπαίκτη του, θεωρώντας ότι αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας τους. «Ο Βασίλης είναι 19 χρονών και οι 19χρονοι δεν μπορούν να αποκτήσουν τέτοιο σώμα τόσο γρήγορα. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ένα κορμί. Το προσπαθεί όμως, όχι τόσο πολύ όσο τα άλλα παιδιά αλλά το δούλευε. Τον τραβούσαμε κι εμείς αρκετά», συμπλήρωσε.

Δείτε το δεύτερο απόσπασμα της συνέντευξης του Ηλία Αικατερινάρη στο Breakfast@Star

Το μοντέλο από τη Χαλκιδική επιβεβαίωσε όσα είπε η Άννα για τον Βασίλη, λέγοντας: «Σίγουρα την Άννα δεν μπορούμε να τη βγάλουμε ψεύτρα, ούτε τρελή. Δεν υπήρχε παιδί που να μην το θέλει. Ο Βασίλης πιέστηκε μέσα στο σπίτι, για να είναι εκεί σημαίνει ότι το θέλει. Δεν προσπαθεί τόσο πολύ, δε γυμνάζεται».

Ηλίας Αικατερινάρης GNTM 4

Η Ελίνα Παπίλα δήλωσε ότι η λήψη του Ηλία που είδαμε χθες το βράδυ της άρεσε πολύ, καλώντας τον νεαρό να χορέψουν μαζί, όπως στη χθεσινοβραδινή δοκιμασία!

Δείτε το τρίτο απόσπασμα της συνέντευξης του Ηλία Αικατερινάρη στο Breakfast@Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.