Skip to main content

CELEBS

Οι κληρονόμοι του David Bowie ανακοινώνουν το άνοιγμα δύο pop-up καταστημάτων στα πλαίσια του εορτασμού των 75ων γενεθλίων του

Πού θα ανοίξουν τα καταστήματα και για πόσο καιρό;



Με αφορμή τα 75α γενέθλια του εκλιπόντος καλλιτέχνη, οι κληρονόμοι του David Bowie ανακοίνωσαν το άνοιγμα δύο pop-up καταστημάτων υπό το όνομα “Bowie 75”. Έχοντας σαν στόχο τα γενέθλιά του Bowie να εορταστούν ολόκληρη τη χρονιά, τα δύο καταστήματα θα ανοίξουν τις πόρτες στους στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη από τις 25 Οκτωβρίου μέχρι και τα τέλη Γενάρη.

Στα pop-up καταστήματα θα μπορεί να απολαύσει κανείς 360 Reality Audio, HD screening rooms με αδημοσίευτο υλικό από την καριέρα του καλλιτέχνη και διάφορα άλλα installations. Τα καταστήματα θα διαθέτουν επίσης αποκλειστικό merchandise, με limited LPs και CDs.

Επιπλέον, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των κληρονόμων του Bowie, στα καταστήματα πρόκειται να λάβουν χώρα  special guest events, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με μερικά από τα πιο iconic κοστούμια του Bowie, όπως και με μουσικά του όργανα.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ένας μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητος δίσκος του David Bowie από το 2001, με τίτλο Toy, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/CU-AbVGIiXu/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/74211-oi-klironomoi-tou-david-bowie-anakoinonoun-to-anoigma-dyo-pop-up-katastimaton-sta-plaisia-tou-eortasmoy-ton-75on-genethlion-tou

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.