Έλενα Λιζάρδου - Jason Roditis: «Και οι 16 του DWTS αγαπάνε πολύ τον χορό. Έχουν όρεξη»

Όσα είπαν οι κριτές του χορευτικού σόου του Star στο Breakfast@Star

allyou.news

Έχουν τεράστια εμπειρία στον χορό για αυτό και αποτελούν δύο από τα τέσσερα μέλη (με τη Μαρίνα Λαμπρούλου και τον Στέφανο Δημουλά) της κριτικής επιτροπής του Dancing with the Stars.

Έλενα Λιζάρδου Jason Roditis

Λίγο πριν το δεύτερο live του DWTS, η Έλενα Λιζάρδου κι ο Jason Roditis βρέθηκαν καλεσμένοι στο Breakfast@Star, μιλώντας για τη νέα τους αυτή τηλεοπτική εμπειρία.

Οι δύο κριτές αναφέρθηκαν την αξία του χορού ως μέσο έκφρασης, αλλά και την αγάπη που του έχουν οι Έλληνες. Στη συνέχεια σχολίασαν και το πολύ υψηλό επίπεδο των celebrities που συμμετέχουν στο χορευτικό σόου του Star.

Έλενα Λιζάρδου

Είναι η πρώτη φορά που η Έλενα Λιζάρδου εμφανίζεται τηλεοπτικά στον ρόλο του κριτή

Η Έλενα Λιζάρδου μίλησε και για το γεγονός ότι στην πρεμιέρα συγκινήθηκε αρκετές φορές με ορισμένους από τους συμμετέχοντες, όπως η Ρεγγίνα Μακέδου, αλλά και στο ότι εκτιμούν την προσπάθεια που κάνουν οι celebrities κάνοντας στοχευμένα σχόλια και δίνοντας αντικειμενική βαθμολογία.

Jason Roditis

Ο Jason Roditis έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία στην καριέρα του ως χορευτής

Οι δύο καταξιωμένοι χορευτές και κριτές, αναφέρθηκαν και στους αγαπημένους τους χορούς, ενώ αποκάλυψαν πως τους έγινε η πρόταση να συμμετάσχουν στο σόου. Μάλιστα, ο Jason Roditis έκανε και μια αστεία εξομολόγηση για το τι έκανε τη στιγμή που του τηλεφώνησαν από την παραγωγή.

Η Έλενα κι ο Jason αναφέρθηκαν και στις πιο συγκινητικές στιγμές της μέχρι τώρα πορείας του, ενώ έδωσαν την υπόσχεση στην Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά ότι θα επιστρέψουν στην εκπομπή για να τους μάθουν αργεντίνικο τάνγκο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares