Skip to main content

CELEBS

«Λύγισε» η Βασιλική Μιλλούση - Απομονωμένος στο σπίτι ο Λευτέρης Πετρούνιας

Ξέσπασε σε κλάματα η αθλήτρια - Η δήλωση του Ολυμπιονίκη για το #metoo



Την πολυσυζητημένη δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια για το ελληνικό #metoo στον χώρο του αθλητισμού, και τη συγγνώμη του στο Instagram και τις ειδήσεις του ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day την Παρασκευή.

Θυμίζουμε ότι σε κοσμική εκδήλωση πριν από λίγα 24ωρα, ο Ολυμπιονίκης ρωτήθηκε για το ελληνικό #metoo στον αθλητισμό με τον ίδιο να απαντάει: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από "κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι… μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια κι έχει "τα φώτα πάνω του", ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι επικοινώνησε με τη σύζυγο του διακεκριμένου αθλητή, Βασιλική Μιλλούση και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Λευτέρης Πετρούνιας Βασιλική Μιλούση

Ενσταντανέ από τον γάμο της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια /Φωτογραφία Instagram

«Μίλησα με την Βασιλική χθες και μου είπε, "Δεν μπορεί ο Λευτέρης. Όλα αυτά για τα οποία αγωνίζεται τόσο καιρό, για τους Έλληνες και την Ελλάδα μας, έχει δυο κόρες, από μια λάθος δήλωση… Άλλο πράγμα εννοούσε". Ήταν πολύ χάλια, παιδιά. Έκλαιγε η Βασιλική» τόνισε η παρουσιάστρια.

«Κι εκείνη θέλει να μιλήσει για αυτό πριν εμφανιστεί στο Dancing with the stars, που είναι ένα σόου πιο χαλαρό κι ανάλαφρο για να διασκεδάσει τον κόσμο», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Βασιλική Μιλούση

Στιγμιότυπο από την εκπομπή Happy Day

Στη συνέχεια η αθλήτρια της ενόργανης βγήκε ζωντανά στον «αέρα» της εκπομπής, θέλοντας να υποστηρίξει τον σύζυγό της.

«Ο Λευτέρης πέρα από κάθε επιτυχία είναι καλός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει. Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση σε μια συνέντευξη που όλοι μας, είμαι σίγουρη, έχουμε έρθει σε αυτή την κατάσταση. Να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου, την ώρα που έχεις περάσει ένα βράδυ, είναι αργά και είσαι κουρασμένος να σου κάνουν μια τόσο σημαντική ερώτηση. Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και στη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας».

«Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Νομίζω πως πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου. Μετά τους χαμούς των γονιών μου, αυτό που συνέβη χθες είναι ότι χειρότερο έχω ζήσει», είπε στη συνέχεια στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Είναι τρομερό αυτό που γίνεται, γιατί είναι άδικο. Δεν έχει άδικο ο κόσμος με αυτό που βγήκε. Ήθελε να βγάλει ότι “στηρίζω την κακοποίηση και τους βιασμούς”; Πώς θα το έκανε αυτός ένας άνθρωπος; (…) Δεν αμφισβητούσε τα υπαρκτά γεγονότα, ήθελε να προστατεύσει το περιβάλλον του αυτή τη στιγμή. Αυτό εννοούσε. Ο Λευτέρης κι εμείς σαν οικογένεια κλαίγαμε, όταν ακούγαμε τη συνέντευξη της Μαρίας της Πολύζου.

Λευτέρης Πετρούνιας Βασιλική Μιλούση Βάφτιση

Το ζευγάρι των αθλητών βάφτισε τις κορούλες του /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δε βγαίνω να τον δικαιολογήσω, αλλά να υπενθυμίσω στον κόσμο ποιος είναι ο Λευτέρης. Όχι αυτό που έχει βγει προς τα έξω. Είμαι πολύ πολύ στενοχωρημένη. Έχω περάσει την πιο δύσκολη ημέρα, μετά τους χαμούς των γονέων μας», είπε στη συνέχεια η Βασιλική Μιλλούση στο Happy Day.

Όσον αφορά στην ψυχολογική κατάσταση του Ολυμπιονίκη, η αθλήτρια τόνισε: «Όταν είδε τι άρχισε να εξελίσσεται, ήρθε σε άμυνα και πάγωσε. Δεν το πίστευε αυτό που συνέβη. Θέλει μόνο να απομονωθεί και να κλειστεί στην προστασία του σπιτιού του. Όλοι κάνουμε λάθη. Πάνω από όλα είναι καλός άνθρωπος. Το μέλημά του είναι να είναι σωστός στην κοινωνία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός