CELEBS
Γιάννης Δρυμωνάκος για αποχώρηση DWTS: «Ήθελα λίγο ακόμα»
Ποια ήταν η αντίδρασή του στον πρώτο του χορό;
Μετά την αποχώρησή του από το Dancing with the Stars το βράδυ της Κυριακής, ο Γιάννης Δρυμωνάκος βρέθηκε με την παρτενέρ του Έφη Χορμόβα στο Breakfast@Star.

Ο πρωταθλητής της κολύμβησης μίλησε για την εμπειρία του στο χορευτικό σόου του Star, δηλώνοντας στην Ελίνα και τον Γιώργο ότι θα ήθελε να χορέψει λίγο ακόμα. Η παρτενέρ του δήλωσε το πόσο καλός μαθητής ήταν ο Γιάννης, λέγοντας ότι στην τελευταία τους εμφάνιση δίκαια αποχώρησαν αφού η απόδοσή τους δεν ήταν καλή.
Ο Γιάννης δήλωσε ότι θα του λείψουν πάρα πολύ τα παρασκήνια και το γέλιο που έριχνε με τους φίλους του, ενώ είπε ότι θα πηγαίνει να τους βλέπει συχνά.

«Θέλω να κάνω καινούργιο. Μόνο να κερδίσω είχα από το Dancing with the Stars και να μάθω κάτι καινούργιο… σου μένει κάτι από όλο αυτό», εξομολογήθηκε ο γνωστός αθλητής για τη συμμετοχή του στο σόου.
Με χιούμορ ο Γιάννης Δρυμωνάκος μίλησε και για την πρώτη αντίδρασή του όταν έμαθε ότι θα χορέψει foxtrot. «Είπα Ωχ Παναγία μου!», δήλωσε γελώντας με την παρτενέρ του να δηλώνει ότι δεν της το είχε πει ποτέ αυτό.

Κλείνοντας το ζευγάρι έκανε μια μικρή υπενθύμιση στο τηλεοπτικό κοινό από τη χθεσινοβραδινή του εμφάνιση στο DWTS.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου;













