Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έπαθα θρόμβωση και πνευμονική εμβολή»

Εδώ και λίγες εβδομάδες τον βλέπουμε σε έναν ιδιαίτερο κωμικό ρόλο στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

allyou.news

Ο λόγος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο που παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό HELLO!.

Τζένη Διαγούπη Φώτης Σεργουλόπουλος

Με την Τζένη Διαγούπη στα γυρίσματα της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Όπως είδαμε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής και ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι: «Σε ένα ταξίδι μου στη Γαλλία έπαθα σηψαιμικό σοκ με πολύ υψηλό πυρετό και μπήκα στην εντατική. Έπαθα θρόμβωση και πνευμονική εμβολή και σώθηκα γιατί ήμουν στην εντατική και στα χέρια των σωστών ανθρώπων. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τότε ότι κινδύνευα, αισθανόμουν σε εμένα δε θα συμβεί ποτέ τίποτα. Μετά κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο. Τότε, αν μου ανακοίνωναν ότι έπρεπε να με διασωληνώσουν, δε θα έλεγα ποτέ “φέρτε μου έναν δικηγόρο”. Θα έκανα ό,τι μου υποδείκνυαν και ήταν σωστό για την υγεία μου. Δεν μπορώ να παριστάνω τον επιστήμονα γιατί δεν είμαι».

«Είναι πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να λέγονται ή όχι. Παρόλα αυτά, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να πω ότι έχω κάνει. Όπως θα πήγαινα να δω γιατί πονάει το πόδι μου, έτσι πήγα και στον ψυχοθεραπευτή», πρόσθεσε στη συνέχεια αναφερόμενος στην ψυχανάλυση που έχει κάνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares