Skip to main content

CELEBS

H Lancôme εμπνέεται από την Emily in Paris

Με τη νέα σειρά For the Love of Paris και τη Lily Collins για πρέσβειρα, η περιποίησή σου αποκτά γαλλικό αέρα



Η συλλογή Lancôme X Emily in Paris με την κατάλληλη ονομασία For the Love of Paris, αποτελεί μέρος της επερχόμενης εορταστικής συλλογής της παριζιάνικης μάρκας. Κομψό και με γλυκό άρωμα, το σετ περιορισμένης έκδοσης περιλαμβάνει τα πάντα, από μακιγιάζ μέχρι προϊόντα περιποίησης δέρματος.

Με την ελπίδα να ενισχύσει την έκφραση της δικής σου εκδοχής της Έμιλυ στο Παρίσι, η Lancôme συνεργάζεται με τη ρομαντική και κομψή σειρά του Netflix.

https://www.instagram.com/p/CVhvYJDs05r/

https://www.instagram.com/p/CVi9ptVMZM5/

Ετοιμάσου να λάμψεις με άψογη εμφάνιση χάρη στο γιορτινό σετ που περιλαμβάνει μια ονειρική παλέτα σκιών ματιών 12 χρωμάτων, μια ειδική έκδοση της μάρκας Monsieur Big Volumizing Mascara, τρεις αποχρώσεις του μεταξένιου απαλού κραγιόν L'Absolu Rouge, τον ευρέως λατρεμένο ορό προσώπου Advanced Génifique που φωτίζει την επιδερμίδα και, φυσικά, το Idôle Eau de Parfum.

https://www.instagram.com/p/CViCRgiMFks/

Ένα κρυφό βλέμμα στην υπέρκομψη γκαρνταρόμπα της Emily, η συσκευασία περιορισμένης έκδοσης διαθέτει την κλασική εμφάνιση της μάρκας με πινελιές ροζ-κόκκινου και ροζ, καθώς και διακριτικές λεπτομέρειες με τον Πύργο του Άιφελ που παραπέμπουν στη γοητεία του Πύργου του Άιφελ σε σχήμα καρδιάς που κρατούσε η Έμιλυ στην σειρά.

https://www.instagram.com/p/CVf-L9WoXeX/

Ξεκινώντας στα τέλη Νοεμβρίου, το For the Love of Paris είναι η τέλεια συνεργασία με την επί χρόνια πρέσβειρα της Lancôme Lily Collins, η οποία υποδύεται την Emily Cooper στην τηλεοπτική σειρά του Netflix.

Θέλεις κι εσύ να ενσαρκώσεις την κομψότητα της Emily in Paris πριν κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν να κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου; Πάρε μια ιδέα από τη συλλογή με τις αναρτήσεις στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.