Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχω χάσει το 80% των μαλλιών μου. Φοράω προσθετικά»

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η κριτής του GNTM

allyou.news

Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί τη γνωρίσαμε καλύτερα πριν από τέσσερα χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Η art director και κριτής του διαγωνισμού μόδας θέλησε να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

«Το 80% των μαλλιών μου τo έχω χάσει, αυτά που βλέπεις δεν είναι δικά μου. Αφαίρεσα τον θυροειδή μου. Είχα πρόβλημα με το θυροειδή μου από πολύ πιτσιρίκι. Πειράχτηκε πάρα πολύ και ήξερα ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να τον αφαιρέσω. Πριν ξεκινήσει η πανδημία, οι όζοι που είχα ήταν και πολλοί και ο ένας ήταν σε μέγεθος μπαλάκι γκολφ και είχαν αρχίσει να κινδυνεύουν και οι φωνητικές μου χορδές και ο φάρυγγάς μου. Παίζαμε κάποια στιγμή με ζάρια, μου είχε πει ο γιατρός μου ότι το να γίνει καρκίνος ήταν ένα χιλιοστό».

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της μετά από δέκα χρόνια και εκείνη απάντησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Σε 10 χρόνια θα είμαι 56 ετών. Θα έχω καταφέρει να ζήσω 4 χρόνια παραπάνω απ" ότι κατάφερε η μαμά μου να είναι σε αυτό τον πλανήτη. Αν τα καταφέρω θέλω να γεράσω. Αυτό θέλω. Θέλω να γεράσω, θέλω να δω τα παιδιά μου. Η μητέρα μου έφυγε από καρκίνο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares