Αλέξανδρος Μπουρδούμης κατά Άρη Σερβετάλη: «Δεν είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία»

«Πολλά δικαιώματα μαζεύτηκαν αγαπημένε Άρη Σερβετάλη»

allyou.news

Η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» στην οποία πρωταγωνιστούσε, καθώς δεν επιθυμεί να παίζει μόνο για εμβολιασμένους κατά του κορωνοϊού έχει προκαλέσει αντιδράσεις από συναδέλφους του.

Ο ηθοποιός είχε ενημερώσει εξ αρχής την παραγωγή πως σε περίπτωση που στα θέατρα απαγορευτεί η είσοδος σε ανεμβολίαστους, ο ίδιος θα αποχωρήσει. Έτσι και έκανε. Ωστόσο η απόφασή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα η παράσταση να κατέβει και αρκετοί άνθρωποι να μείνουν άνεργοι.

O Άρης Σερβετάλης

O Άρης Σερβετάλης/ NDP

Ένας από τους ηθοποιούς που θέλησαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη είναι και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος έγραψε στον δημόσια στον προσωπικό του λογαριασμό του στο instagram:

«Δικαίωμά σου να εμβολιαστείς ή να μην εμβολιαστείς. Δε θες να παίζεις μόνο για εμβολιασμένους, και αυτό είναι δικαίωμά σου. Έχεις ενημερώσει την παραγωγή σχετικά και εκείνη πετάει τη μπάλα στην εξέδρα προφανώς για να μην χάσει τον πρωταγωνιστή της και δεν φροντίζει να έχει αντικαταστάτη – πως να αντικαταστήσεις τον Άρη Σερβετάλη στο ελληνικό θέατρο και να έχεις την ανταποδοτικότητα στο ταμείο (ας μη γελιόμαστε), δικαίωμά της.

Τόσα χρόνια που είμαστε χωρίς συλλογικές συμβάσεις εργασίας δεν κατεβάζεις παραστάσεις όμως, δεν βλέπω να έχεις την ίδια ευαισθησία, ίσως γιατί ο πνευματικός σου δε σου έδωσε το δικαίωμα να το κάνεις. Οι συνάδερφοί σου, οι εργαζόμενοι στο θέατρο μένουν στην ανεργία. Είχαν δικαίωμα να ξέρουν τις προθέσεις σου; Τους είχες ενημερώσει σχετικά; Το καλοκαίρι έπαιζες ανεμβολίαστος πάλι και από τύχη ή θέλημα του Θεού δεν σταμάτησαν οι παραστάσεις.

Τελικά, με κάθε σεβασμό στο πρόσωπο και την καλλιτεχνική σου αξία πολλά δικαιώματα μαζεύτηκαν αγαπημένε Άρη Σερβετάλη και ίσως το δικαίωμα της εργασίας να είναι το πιο ιερό».

Δείτε την ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στα Instastories του:

σερβεταλης

σερβεταλης μπουρδουμης

σερβεταλης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares