Τζένη Μπαλατσινού: Μας δείχνει το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Τα Χριστούγεννα θα γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του Κικίλια junior

allyou.news

Η Τζένη Μπαλατσινού στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της με τον Βασίλη Κικίλια και θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας επέλεξε για τον στολισμό του δέντρου τα δύο παραδοσιακά χρώματα το λευκό και το κόκκινο.

Φέτος ουσιαστικά θα είναι πρώτα Χριστούγεννα για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια που θα τα γιορτάσουν με τον γιο τους, Παναγιώτη, αφού πέρυσι γεννήθηκε ανήμερα τον Χριστουγέννων και οι επόμενες ημέρες ήταν αρκετά δύσκολες για την οικογένεια λόγω των επιπλοκών που είχε η Τζένη μετά τη γέννα.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια κινδύνευσε η ζωή της.

«Ήταν κάτι που γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε μια δυσκολία. Δεν ήθελα να το πολυσκέφτομαι και να μεγεθύνω τη δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στο μυαλό μου είχα υποβαθμίσει αρκετά αυτή τη δυσκολία. Θέλω να πω ότι ο Βασίλης εκτός από άντρας της ζωής μου, υπήρξε και ο φύλακας άγγελος μου γιατί αν δεν ήταν ο Βασίλης να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη, δε θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι για αυτό το οποίο συνέβη, θα είχαμε πάει με άγνοια. Ένα τηλέφωνο έκανα πριν μπω μέσα, στη μοναχή μου στην Πάμο. Κανείς δε γνώριζε ότι μπήκαν για να γεννήσω, ούτε οι γονείς μου. Θεωρώ πραγματικά ότι το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος, ήμουν τυχερή, οφείλω πολλά στον Βασίλη» είχε πει χαρακτηριστικά στον Νίκο Χατζηνικολάου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares