Skip to main content

CELEBS

H Meghan Markle γυρίζει ένα βίντεο κάνοντας φάρσες σε περαστικούς και γίνεται viral!

Συμμετέχοντας στο Ellen Show της Ellen DeGeneres, η Markle απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι διαθέτει μπόλικο χιούμορ



Η τηλεοπτική εμφάνιση της Meghan Markle, στο πασίγνωστο «The Ellen Show» της Ellen DeGeneres είναι γεγονός και ήδη το βίντεο που δείχνει τη Δούκισσα του Σάσεξ να κάνει... φάρσες σε περαστικούς στο Λος Άντζελες κάνει το γύρο του κόσμου.

Η παρουσιάστρια φρόντισε να κάνει με τη Meghan Markle μια φάρσα, την οποία έχει φυσικά ξανακάνει στο παρελθόν με άλλους πασίγνωστους celebrities, όπως με τις Adele, Emma Watson κ.ά.

Έτσι, η Δούκισσα, επισκέφθηκε μια σειρά από υπαίθριους πάγκους ανυποψίαστων πολιτών σε δρόμο του Λος Άντζελες για να δοκιμάσει την... πραμάτεια τους.

Στο βίντεο, που αμέσως έγινε viral, βλέπουμε μια Meghan Markle τελείως διαφορετική από τη μέχρι σήμερα δημόσια εικόνα της, να χορεύει, να κάνει πως πίνει γάλα από μπιμπερό, να βάζει πράγματα στο κεφάλι της και πολλά άλλα,  αφήνοντας άναυδους τους πάντες.

Πέρα από το χιουμοριστικό κομμάτι της εκπομπής, ωστόσο, η Meghan Markle βρήκε την ευκαιρία στην κανονική τηλεοπτική συνέντευξή να θέσει το πολιτικό ζήτημα της αύξησης της άδειας για τους γονείς μικρών παιδιών, ένα θέμα που έχει προκαλέσει μεγάλη πολιτική κόντρα στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες.

Παράλληλα, μίλησε για πολλά ακόμη, αλλά και για το νέο παιδικό βιβλίο που η ίδια έχει ετοιμάσει.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο