Skip to main content

CELEBS

Ζένια Μπονάτσου: Περιγράφει τη μέρα που πέθανε ο πατέρας της, Βλάσσης

Η Μάρθα Κουτουμάνου συγκλόνισε με την περιγραφή της



Τη Ζένια Μπονάτσου και τη μητέρα της, Μάρθα Κουτουμάνου, συνάντησε ο Σάκης Ρουβάς, το βράδυ της Παρασκευής, στο αφιέρωμα που παρουσίασε στο Idols για τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο.

Η Ζένια έκανε μία συγκλονιστική περιγραφή της τελευταίας ημέρας της ζωής του πατέρα της. Ο Βλάσης Μπονάτσος πέθανε το 2004 από αποφρακτική οιδηματώδη λαρυγγίτιδα, καθώς έπασχε από κληρονομικό αγγειοοίδημα.

«Όταν πέθανε ο Βλάσης ήθελε να φτάσω πιο κάτω από αυτόν. Ήμουν χάλια, είχα φτάσει 45 κιλά. Δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί. Βασικά κοιμόμουν και ξύπναγα και ήλπιζα όλο αυτό να ήταν κακός εφιάλτης», είπε αρχικά η σύζυγός του, Μάρθα Κουτουμάνου.

«Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν χωρίς να ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος, χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει εκείνη την ώρα. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο πριν σταματήσει να αναπνέει και ήμασταν στην κουζίνα, έφτιαχνε χαμομήλι ή τσάι. Πάω εγώ από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα, έκατσα μαζί του, μου χαμογελάει και μου τραγουδάει και φεύγω και λέω στην μάνα μου ότι κάτι δεν πάει καλά και άρχισα να κλαίω», συμπλήρωσε η Ζένια Μπονάτσου.

«Ήταν ένα σοκ… Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο για να πάρει ανάσα αλλά δεν γινόταν» πρόσθεσε.

Τον λόγο πήρε τότε η Μάρθα Κουτουμάνου η οποία πρόσθεσε: «Μετά ήρθε και κάθισε στο κρεβάτι και μου λέει "κάτι έχω στο λαιμό". Μου έφερε και ένα φακό να δω τι έχει στο λαιμό του. Του λέω να πάμε στο νοσοκομείο και σηκώνεται και παραπατάει. Τον βλέπω σαν να τον χτυπάει ρεύμα, από τη μια πλευρά στην άλλη και στο τέλος πέφτει κάτω και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Παρόλο που είμαι ψύχραιμη είναι η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου, μάλλον επειδή ήταν και η Ζένια μπροστά».

«Είναι ένα ένζυμο που κληρονόμησα από τον πατέρα μου, είναι σπάνιο νόσημα. Ο πατέρας μου από αυτό πέθανε και το πάθαινε συχνά στο πρόσωπο. Αυτό προχωράει και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει», είπε μεταξύ άλλων η Ζένια Μπονάτσου για την ασθένεια που κληρονόμησε από τον πατέρα της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga