Μαίρη Χρονοπούλου: «Εγώ αγάπησα μιάμιση φορά στη ζωή μου»

Μία συνέντευξη εφόλης της ύλης της μεγάλης Ελληνίδας ηθοποιού

allyou.news

Η Μαίρη Χρονοπούλου σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις και δη τηλεοπτικές, παρόλα αυτά, πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος και της εκπομπής «Τετ α Τετ», μιλώντας για όλους και για όλα.

Όπως εξομολογήθηκε η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού μέχρι πέρυσι ήταν σχεδόν παράλυτη: «Δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα περπατάω, κινούμαι, βγαίνω, θα δουλέψω πιθανόν στο θέατρο, έχω να κάνω τηλεόραση, αλλά και προσωπικά αισθάνομαι τέλεια».

Αναφερόμενη στο τροχαίο ατύχημα που είχε με μία νεαρή κοπέλα, ανέφερε πως πέρασε μια 20ετία φρίκης καθώς τα προβλήματα από το τροχαίο ήταν ιδιαίτερα σοβαρά. Μάλιστα, όταν έκανε κάποοια χειρουργεία για κάποια εγκαύματα που υπέστη από ένα κερί, σχολίασε: «Φριχτή, φρικτή αίσθηση, τέτοιοι πόνοι, τόσο που δεν το φαντάζεται κάποιος. Να θέλεις να πεθάνεις και να μην μπορείς...»

Η Μαίρη Χρονοπούλου δήλωσε ότι διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού μέχρι πέρυσι ήταν σχεδόν παράλυτη και τώρα αισθάνεται τέλεια

Στη ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος πώς είναι να ξεγελά κάποιος τον θάνατο, η Μαίρη Χρονοπούλου απάντησε χαρακτηριστικά: «Όταν έφτιαχνα το ισχίο μου -είχε σπάσει από τη σύγκρουση-, έπαθα μια ανακοπή την ώρα που ήμουν ναρκωμένη. Κάμποσες μέρες στην εντατική, κλινικά νεκρή. Συνήλθα. Κι άλλες φορές, κι άλλες φορές».

Τέλος σε ό,τι αφορά για τον ρόλο που έχει πάιξει ο έρωτας στη ζωή της είπε: «Εγώ αγάπησα ίσως μιάμιση φορά, δύο στη ζωή μου. Ο τελευταίος μου σύντροφος, ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, νεότερός μου μία τριαντακονταετία, μου στάθηκε πάντα κοντά στις δυσκολίες, στις εγχειρήσεις, στις αρρώστιες, στους πόνους. Ο Νίκος Σταγόπουλος είναι καταπληκτικό παιδί και πολύ δοτικός σύντροφος. Ο Θεός να τον έχει καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares