Ναταλία Τσαλίκη: «Έφυγα από το σπίτι, δε μιλήσαμε για 3 χρόνια»

Όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός για τη σχέση με τη μητέρα της

allyou.news

Όχι μόνο είναι στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου εδώ και πολλά χρόνια, αλλά έχει και η ίδια μια επιτυχημένη πορεία στο θέατρο.

Ο λόγος για τη Ναταλία Τσαλίκη που το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας ότι έφυγε από το σπίτι της στα 18 της χρόνια. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη δύσκολη σχέση που είχε με τη μητέρα της.

Η Ναταλία Τσαλίκη έδειξε μια πιο ευαίσθητη πλευρά της...

«Έχω φύγει από το σπίτι μου πολύ μικρή, 18 ετών. Έφυγα από το σπίτι, έκοψα τους δεσμούς, έπρεπε να το κάνω. Είχα να μιλήσω στους γονείς μου τρία χρόνια. Προσωπικές κόντρες με την οικογένεια. Δεν είχα άλλη επιλογή, έπρεπε να το κάνω. Με τον καιρό εξομαλύνθηκαν τα πράγματα. Δυσκολεύτηκα εκείνα τα τρία χρόνια στα πρακτικά», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Η αλήθεια είναι ότι την αγάπη δεν την είχα από τη μητέρα μου. Ήταν ένας σκληρός άνθρωπος, πολύ κλειστός κι ο λόγος είναι ότι δεν αγαπούσε τον εαυτό του. Από τον πατέρα μου κι από τη γιαγιά μου είχα αρκετή αγάπη. Αλλά από τη μητέρα μου που το έχεις πάντα περισσότερη ανάγκη... Άργησα πολύ να τη συγχωρέσω. Μέσα μου...», συμπλήρωσε η Ναταλία Τσαλίκη.

Ναταλία Τσαλίκη Γιάννης Μπέζος

Η Ναταλία Τσαλίκη κι ο Γιάννης Μπέζος σε θεατρική πρεμιέρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares