Skip to main content

CELEBS

Ο Chris Noth υποστηρίζει τη Sarah Jessica Parker στη διαμάχη της με την Kim Cattrall

Ο Mr. Big υποστηρίζει την κινηματογραφική του σύζυγο στη διαμάχη της με την πρώην συμπρωταγωνίστριά της στο Sex and the City



Τη Sarah Jessica Parker υποστήριξε στη διαμάχη της με την Kim Cattrall ο δημοφιλής ηθοποιός, Chris Noth, ο οποίος υποδύεται τον τηλεοπτικό της σύζυγο στη σειρά Sex and the City.

«Πρέπει να σας πω, δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι ακριβώς σκέφτεται ή ποια είναι τα συναισθήματά της», ανέφερε ο 67χρονος Noth σε συνέντευξή του στον Guardian.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι ιδιαίτερα κοντά στην Sarah Jessica Parker και όσα ισχυρίζεται η Kim Cattrall απέχουν έτη φωτός από αυτό που εκείνη είναι. Μου άρεσε, θεωρώ ότι ήταν εξαιρετική στη σειρά και κάποιοι άνθρωποι πηγαίνουν παρακάτω για δικούς τους λόγους. Δεν γνωρίζω ποιοι ήταν οι δικοί της λόγοι. Εύχομαι να μην είχε συμβεί όλο αυτό γιατί ήταν στενάχωρο και άβολο».

Ο ίδιος συνέχισε: «Απλώς δεν θέλω να βλέπω κανέναν να κάνει κακεντρεχή σχόλια για τη Sarah Jessica, γιατί έχει γίνει στόχος και ο κόσμος έχει την ικανότητα να γίνεται πραγματικά φρικτός. Νιώθω την ανάγκη να την προστατέψω και δεν μου αρέσει αυτό. Αυτό είχα να πω».

Η 65χρονη Cattrall αρνήθηκε να συμμετάσχει στο reboot της σειράς που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως και στην τρίτη ταινία Sex and the City.

Η σχέση μεταξύ της ίδιας και της Sarah Jessica Parker κλονίστηκε μερικά χρόνια πριν, όταν η Cattrall, έχοντας μόλις ανακοινώσει τον θάνατο του αδερφού της στα κοινωνικά δίκτυα, παρεξηγήθηκε από τα συλλυπητήρια λόγια της Parker. Tότε της είχε απαντήσει να σταματήσει να εκμεταλλεύεται τον θρήνο της για να «επαναφέρει την περσόνα του καλό κοριτσιού»

Η Parker ωστόσο έχει αρνηθεί πολλές φορές σε συνεντεύξεις της ότι υπάρχει κάποια διαμάχη ανάμεσά τους.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν