Skip to main content

CELEBS

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε ένα παραμυθένιο σπίτι

Απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές



Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το ερωτευμένο ζευγάρι τον Ιούλιο του 2020 απέκτησαν ένα αγοράκι στο οποίο έxουν μεγάλη αδυναμία.

«Περνάμε την ωραιότερη περίοδο της ζωής μας, γιατί έχουμε τον γιο μας μέσα σε αυτή», ανέφερε ο Χάρης Χριστόπουλος στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Φοβόμουν την ευθύνη, όταν τελικά πήρα την απόφαση είπα «πόσο ηλίθιος ήμουν» που δεν είχα ξεκινήσει νωρίτερα. Πάντα έλεγα ότι θέλω τουλάχιστον 3 παιδιά, εύχομαι να τα καταφέρουμε».

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ

Αυτά θα είναι τα δεύτερα Χριστούγεννα του γνωστού φωτογράφου και της makeup artist με τον γιο τους και θέλουν να του μείνουν αξέχαστα.

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ
Φρόντισαν λοιπόν να δημιουργήσουν ένα παραμυθένιο σκηνικό στολίζοντας κάθε γωνιά του εντυπωσιακού industrial loft τους στο Γκάζι.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο από την εκπομπή «Ελένη» υπάρχουν παντού φωτάκια. Εξέχουσα θέση έχει το χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο έχει επάνω διάφορα στολίδια, αλλά αυτά που ξεχωρίζουν είναι εκείνα με τα αρχικά των ονομάτων τους.

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ

Εκτός όμως από το δέντρο έχουν τοποθετήσει φωτάκια led σε ένα φυτό εσωτερικού χώρου.

Στους καναπέδες υπάρχουν κόκκινα ριχτάρια, ενώ σε διάφορα σημεία του σπιτιού είδαμε σκουφάκια του Αι Βασίλη ώστε να αφήσει τα δώρα για τον Χριστόπουλο junior.

Το ζευγάρι αγκαλιά με τον γιο του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19 έως 26/7/26

Η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει και η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά.

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

Best of Network