Skip to main content

CELEBS

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το bullying και οι «απειλές» της διευθύντριας του σχολείου

«Έχω βίντεο που κλωτσάνε και πετάνε πέτρες στον αδερφό μου»



Όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον», στάθηκαν αφορμή για να εξομολογηθεί και η Δήμητρα Αλεξανδράκη ότι ο ετεροθαλής αδερφός της δέχεται λεκτική και σωματική βία από άλλα παιδιά.

«Έχω έναν μικρότερο αδερφό από διαφορετικό πατέρα που τον έχω βαφτίσει κιόλας, και το παιδί δέχεται πολύ άσχημη λεκτική και σωματική βία από τα άλλα παιδιά. Έχουμε ζητήσει ακόμη και παράλληλη στήριξη και λένε ότι έχει διαδικασίες», είπε αρχικά στην εκπομπή Love It.

αλεξανδρακη love it

«Αφήνουν ένα παιδί, άμα είναι λίγο πιο ιδιαίτερο στο έλεος του Θεού. Είναι λίγο πιο ιδιαίτερο παιδί. Πιο κλειστός χαρακτήρας κι επειδή δεν μπορεί να κάνει εύκολα φίλους μπαίνει αυτόματα στο περιθώριο» πρόσθεσε.

Παράλληλα, το μοντέλο εξομολογήθηκε πως ο αδερφός της δέχτηκε άσχημα μηνύματα από άλλο παιδί στα social media, και πως η ίδια ενημέρωσε τους γονείς του.

«Ο αδερφός μου Αντώνης δέχεται πειράγματα συνέχεια. Έφτασε στο σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένο γόνατο. Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε. Αυτό με τα σχολεία πρέπει κάπως να μαζευτεί. Έχω βίντεο στα χέρια μου που τον κλωτσάνε, τον κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες… Είναι ο μικρός μου αδερφός και φυσικά και θα τον προστατεύσω» τόνισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Απειλεί πως θα στείλει δικηγόρο η διευθύντρια του σχολείου», λέει η Αλεξανδράκη

Λίγη ώρα ωστόσο μετά την εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή, Δήμητρα Αλεξανδράκη, μέσα από τα instastories αποκάλυψε πως η διευθύντρια του σχολείου του ετεροθαλή αδερφού της απειλεί ότι θα πάει σε δικηγόρο, με αφορμή τα όσα είπε. Ακόμα, ανέφερε πως γονιός συμμαθητή του αδερφού της, ζήτησε εξηγήσεις από τη μητέρα της για όσα δήλωσε.

«Την ώρα που ήμουν στην εκπομπή, μου ήρθε μήνυμα από τη μητέρα μου που μου είπε ότι πήγε ένας γονιός, ένας μπαμπάς, να της βάλει χέρι, να τη μαλώσει. Γιατί βγήκα και μίλησα για το θέμα δημόσια. Η μητέρα μου ήταν στη δουλειά και πήγε και την ενόχλησε στη δουλειά της. Δεύτερον, η διευθύντρια παίρνει τηλέφωνο και λέει θα μιλήσει με δικηγόρο.

Τόσο καιρό για να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά κάποια τέτοια κίνηση δεν την κάνατε. Από τη στιγμή όμως που ακούσατε το θέμα και βγήκε στη δημοσιότητα, κοιτάξατε πάλι πως θα το καλύψετε, όχι πως θα το φτιάξετε. Επειδή λέτε και μιλάτε για δικηγόρους, εδώ είμαι και περιμένω οτιδήποτε. Εγώ δεν ανέφερα ονόματα, αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος προχωρήστε» λέει φανερά εκνευρισμένη στα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram το μοντέλο.

«Αν είναι δυνατόν, έφυγε αυτός ο άνθρωπος να πάει στη δουλειά της μητέρας μου να ζητήσει τον λόγο που δεν ανέφερα ούτε την περιοχή. Σας πειράζει που ακούγεται αλλά δε σας πειράζει αυτό που κάνουν τα παιδιά σας και αντί να τα μαζέψετε τα σιγοντάρετε», σημείωσε στην ανάρτησή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.