Ο Jason Momoa και η Lisa Bonét ανακοινώνουν τον χωρισμό τους μετά από τέσσερα χρόνια γάμου

«Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε αυτοί που μαθαίνουμε ότι γινόμαστε»

Αγγελική Λάλου

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2005 και τώρα «απελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε αυτοί που μαθαίνουμε ότι γινόμαστε».

Ο Jason Momoa και η Lisa Bonét ανακοίνωσαν ότι «χωρίζουν τους δρόμους τους στον γάμο» μετά από περισσότερα από 16 χρόνια ως ζευγάρι.

Σε κοινή δήλωση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του πρώην σταρ του Game Of Thrones στο Instagram, το ζευγάρι εξήγησε ότι αποφάσισαν να δημοσιοποιηθεί αυτή η είδηση ​​«όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτη», αλλά μάλλον για να μπορούν να ζήσουν τη χωριστή ζωή τους «με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια».

Είπαν: «Όλοι έχουμε νιώσει τη πίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών. Μια επανάσταση εκτυλίσσεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και μεγαλώνει από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν. Και έτσι, μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα… ότι χωρίζουμε τους δρόμους μας στο γάμο».

«Το μοιραζόμαστε αυτό όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά το κάνουμε όσο για να συνεχίσουμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια», τόνισαν. «Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που θέλουμε να τους γνωρίσουμε και να τους ζήσουμε.

https://www.instagram.com/p/CYprLX4pTdW/?utm_source=ig_embed

Το πρώην ζευγάρι - που είναι γονείς της 14χρονης Lola και της 13χρονης Nakoa-Wolf - πρόσθεσε ότι η «αφοσίωση» τους σε «αυτή την ιερή ζωή και τα παιδιά μας» ήταν «ακλόνητη», σημειώνοντας ότι ήθελαν να διδάξουν « τα παιδιά μας τι είναι δυνατόν».

Ο Τζέισον και η Λίζα άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά το 2005 και τελικά παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2017.

Στο παρελθόν, οι δυο τους έχουν μιλήσει ειλικρινά για τη σχέση τους, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι ο Jason είναι στενός φίλος με τον πρώην σύζυγο της Lisa, Lenny Kravitz, με τον οποίο μοιράζεται μια 33χρονη κόρη, την πρωταγωνίστρια του Big Little Lies, Zoë Kravitz.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares