Αρραβωνιάστηκαν οι Machine Gun Kelly και Megan Fox, πίνοντας πρώτα ο ένας το αίμα του άλλου

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει το εκκεντρικό ζευγάρι που γνωρίστηκε στο set της ταινίας Midnight in the Switchgrass

Ναταλία Πετρίτη

Αρραβωνιάστηκαν οι Machine Gun Kelly και Megan Fox, πίνοντας πρώτα ο ένας το αίμα του άλλου για να ανακοινώσουν τα χαρμόσυνα νέα.

Η Fox μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα video στον λογαριασμό της στο Instagram όπου αποτυπώνεται η στιγμή που ο Kelly της κάνει πρόταση γάμου κάτω από το δέντρο στο οποίο είχαν φωτογραφηθεί όταν επισημοποιήθηκε η σχέση τους το 2020.

Ο Kelly επέλεξε ένα σετ δαχτυλιδιών με ένα σμαράγδι για την Fox και ένα διαμάντι για τον ίδιο, τα οποία ενώνονται με μαγνήτη για να σχηματίσουν μια καρδιά. Ο ίδιος μοιράστηκε επίσης την τρυφερή στιγμή της ανταλλαγής δαχτυλιδιών στο δικό του Instagram.

Το ζευγάρι επισφράγισε τον αρραβώνα του με μια ιδιαίτερα εκκεντρική κίνηση, πίνοντας ο ένας το αίμα του άλλου, κάτι που ανέφερε η Fox στο Instagram της.

Fox και Kelly γνωρίστηκαν στο set της ταινίας Midnight in the Switchgrass, στην οποία συμπρωταγωνίστησαν μαζί με τους Bruce Willis και Emile Hirsch.

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις τους:About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares