Skip to main content

CELEBS

Μάρκος Σεφερλής - Η τρυφερή εξομολόγηση για την Έλενα Τσαβαλιά και τον γιο τους

Οι αποκαλύψεις για την καριέρα του και για τις κριτικές που δέχεται



Το όνομα του Μάρκου Σεφερλή «παίζει» και πάλι τα τελευταία 24ωρα, μετά από τις δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο Χρήστος Λούλης στο Πρωινό. Ότι δηλαδή θα πήγαινε να δει παράστασή του… μεταμφιεσμένος.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε στην καριέρα του και στην υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Έλενα Τσαβαλιά.

Μάρκος Σεφερλής

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελένη Μενεγάκη δεν είχαν πάντα την καλύτερη σχέση, όμως με τα χρόνια ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια τα βρήκαν ξανά

«Το κοινό μου είναι αμετακίνητο. Δεν επηρεάστηκα από αυτά που άκουσα. Το κοινό μου αυτά που θέλει από μένα, τα παίρνει. Εγώ φροντίζω να εξελίσσω αυτό που κάνω αυτά τα χρόνια και να εξελίσσω και το κοινό μου. Στο κοινό μου τώρα πια, είναι γονείς που έχουν ξεκινήσει να με βλέπουν από παιδιά. Ήταν παιδιά και τώρα έχουν κάνει παιδιά εκείνοι. Σε κάθε παράσταση υπάρχει ένας που γελάει ακατάπαυστα», είπε για τον κόσμο που τον ακολουθεί εδώ και δεκαετίες.

Έλενα Τσαβαλιά Μάρκος Σεφερλής

Η Έλενα Τσαβαλιά κι ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του θεάτρου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Οι κριτικές που έχουν γραφτεί από επαγγελματίες με επηρεάζουν και προσπαθώ να βελτιώνομαι, ενώ και από θεατές που έχουν δει την παράσταση και μου λένε κάτι, το ακούω και το σκέφτομαι. Κάθε φορά ρωτάω την Έλενα: "Θα γελάσει κανείς με την παράσταση;"», απάντησε για την κριτική που δέχεται.

Οι πιο τρυφερές του όμως δηλώσεις έγιναν για τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά και τον γιο που έχουν αποκτήσει μαζί, τον έφηβο σήμερα Χάρη. «Είμαι περήφανος για όσα έχω κατακτήσει, για όλη αυτή την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο και είμαι περήφανος και για την όμορφη οικογένεια που έχω δημιουργήσει», δήλωσε σχετικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός