Skip to main content

CELEBS

Μπεν Άφλεκ: «Η Τζένιφερ Λόπεζ μπήκε στη ζωή μου και της έδωσε νόημα»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τη λατίνα σταρ



Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ήταν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια, πριν από δύο δεκαετίες περίπου.

Σήμερα, μετά από διαζύγια, απεξαρτήσεις και διάφορα σκάνδαλα με απιστίες, το ζευγάρι της δεκαετίας του 2000, γνωστό και ως «Bennifer» είναι και πάλι μαζί, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές του.

O Μπεν Άφλεκ δίνοντας μια συνέντευξη στο Entertainment Weekly και τον Ματ Ντέιμον μίλησε με τα καλύτερα και πιο τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «ένα από τα πιο ωραία πράγματα του να μεγαλώνεις είναι ότι καταλαβαίνεις ποια είναι τα πραγματικά σου συναισθήματα».

Φωτογραφία: Apimages

«Αν είσαι τυχερός, σταματάς να κάνεις βλακείες και συνεχίζεις την πορεία σου, γνωρίζοντας πραγματικά τον εαυτό σου. Όσο το καταλάβαινα αυτό μεγαλώνοντας, τόσο πιο προσιτό μου ήταν το ότι περνάνε τα χρόνια. Ξέρω να ξεχωρίζω πια τον πόνο από την απογοήτευση και τη νοσταλγία», δήλωσε ο Μπεν Άφλεκ.

Ο ηθοποιός στη συνέχεια μίλησε για την επανασύνδεσή του με την Τζένιφερ Λόπεζ, τονίζοντας μάλιστα, πως μπήκε στη ζωή του και της έδωσε νόημα.

Ο Μπεν Άφλεκ μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες από την περίοδο των γυρισμάτων της ταινίας «Gigli», όπου πρωταγωνιστούσε με τη JLo, όπου κείνη την περίοδο όλα τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την μεταξύ τους σχέση εκτός της μεγάλης οθόνης.

«Απλώς, έγινε μια ιστορία από μόνη της. Θυμάμαι ότι μίλησα με τον Marty (ο σκηνοθέτης) την Παρασκευή που κυκλοφόρησε και ήμουν σαν ένα τσουνάμι, δε θα μπορούσα να είμαι χειρότερα. Αν βέβαια δεν είχε συμβεί όλο αυτό μάλλον δεν θα είχα αποφασίσει τελικά ότι το μόνο που θέλω στη ζωή μου είναι να σκηνοθετώ ταινίες. Στο «Gigli» γνώρισα τη Τζένιφερ Λόπεζ με την οποία κάναμε σχέση και ήταν πραγματικά μία από τις πιο σημαντικές στη ζωή μου».

Φωτογραφί: AP Images / Jennifer Lopez - Ben Affleck: Φιλιά κι αγκαλιές σε αγώνα του NBA

Η σχέση τους απασχόλησε από την αρχή τα media και οι δυο τους ήταν το διασημότερο ζευγάρι της παγκόσμιας showbiz. «Η Τζένιφερ κι εγώ ήμασταν μαζί την πιο κατάλληλη εποχή για τον Τύπο. Όλοι οι δημοσιογράφοι τότε ασχολούνταν με τους διάσημους και η σχέση μας εκτοξεύτηκε. Και δεν το ήθελα αυτό», είπε ο Μπεν Άφλεκ επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν την αιτία του χωρισμού τους να είναι η δημοσιότητα που κέρδισαν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του