Ρένος Ρώτας: «H καραντίνα με έφερε σε όρια ψυχολογικά και οικονομικά»

Στο στούντιο του Breakfast@Star φιλοξενήθηκε ο ηθοποιός

allyou.news

Ο Ρένος Ρώτας, που αυτήν την περίοδο τον απολαμβάνουμε στην παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» στο Θέατρο Ακροπόλ, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην παρέα του Breakfast@Star.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύσκολη περιόδο, όπου ήταν κλειστά τα θέατρα λόγω της πανδημίας και έμεινε χωρίς δουλειά «Ήταν απίστευτο αυτό το μετέωρο του πράγματος, με οδήγησε σε όρια, ψυχολογικά και οικονομικά. Περιμέναμε να ανοίξουν τα θέατρα, είχαμε κάνει πρόβες, δεν άνοιξαν τα θέατρα, λέγαμε δε θα κλείσουν τα Χριστούγεννα είναι θεατρικές μέρες, παρέμειναν κλειστά τα Χριστούγεννα, τον Γενάρη πιστεύαμε ότι θα έχουμε δουλειά και δεν είχαμε. Ο Γενάρης αυτός ήταν πολύ δύσκολος. Μετά ήρθε ο Φεβρουάριος και δεν είχαμε καμία αλλαγή», εξομολογήθηκε αρχικά και συμπλήρωσε «Σκέφτηκα να αλλάξω δουλειά, αλλά και τι άλλο να έκανα;», εξομολογήθηκε.

0rotas

Ο Ρένος Ρώτας μίλησε για την οικογένειά του, η οποία στέκεται στο πλευρό του σε ό,τι κάνει. «Οι γονείς μου ήταν εξ' αρχής στο πλευρό μου, Η μαμά μου με το χιούμορ της και ο πατέρας μου με πρακτικούς τρόπους. Με στηρίζαν από τις σπουδές μέχρι και την περσινή χρονιά που ήταν δύσκολη, όπως και η αδερφή μου».

Ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως οι γονείς του γνώριζαν από την αρχή ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, ανεξάρτητα από τις σπουδές του.

«Αν με κέρδιζε με τον ρομαντικό τρόπο ένα μήνυμα στα social, θα απαντούσα», είπε όταν ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει το φλερτ μέσα από τα social media.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares