Τόνια Σωτηροπούλου για #MeToo: «Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου…»

Όσα είπε η όμορφη ηθοποιός για τη δική της εμπειρία

allyou.news

Είναι από τις πιο όμορφες εκπροσώπους της νέας γενιάς ηθοποιών, ενώ πριν από λίγους μήνες πρωταγωνίστησε με τον κρυφό της γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια.

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι το πρωί του Σαββάτου, η Τόνια Σωτηροπούλου θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δηλώσει πως έχει δεχτεί σε μικρή ηλικία σε σχέση με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με το ελληνικό #MeToo.

Τόνια Σωτηροπούλου #MeToo

Η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκαθάρισε τη σχέση της με το ελληνικό #MeToo

«Θα ήθελα να τοποθετηθώ σε κάτι σε σχέση με το βίντεο που μου κάνατε, το πολύ ωραίο. Επειδή αναφερθήκατε στο θέμα του #ΜeΤoo και τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη όταν ήμουν μικρή. Πριν αρχίσει αυτό το καταπληκτικό θέμα με τους ανθρώπους που μιλάνε, τους οποίους σέβομαι και τιμώ πάρα πολύ για αυτό και θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό. Ήταν μια εμπειρία… Σαφέστατα δεν ήταν και η πιο μεγάλη εμπειρία παρενόχλησης που έχω υποστεί στη ζωή μου ως γυναίκα. Αυτό συμβαίνει σε όλους μας κακώς», ανέφερε η ηθοποιός.

Τόνια Σωτηροπούλου

«Απλά ήταν κάτι το οποίο ήταν μια εμπειρία, έγινε κάτι και δεν συνδέεται με το επάγγελμα. Δεν ήταν κάτι τεράστιο, σεξουαλικό σε σχέση με τους ανθρώπους που ανήκουν στο Μe Τoo. Δεν μου αρέσει σε καμιά περίπτωση να παίρνω από κάτι το οποίο έχει τρομερή σημαντικότητα ένα κομμάτι από την πίτα. Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου και πραγματικά θαυμάζω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βγήκαν και μίλησαν για τα πολύ σοβαρά πράγματα που έχουν συμβεί. Χαίρομαι που αλλάζει η δικαιοσύνη κι οι lifestyle εκπομπές σέβονται αυτούς τους ανθρώπους», συμπλήρωσε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares