Skip to main content

CELEBS

Ορφέας Αυγουστίδης: Η όμορφη επιχειρηματίας που του «έκλεψε» την καρδιά!

Ο ηθοποιός και η Γεωργία Κρασσά έχουν έναν γιο



Μπορεί στη σειρά «Σασμός» η προσωπική του ζωή να περνά από 40 κύματα, λόγω μίας βεντέτας, αλλά στην πραγματικότητα έχει βρει το άλλο του μισό.

Ο λόγος για τον Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τη Γεωργία Κρασσά.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά είναι πολλά χρόνια ζευγάρι

Ο τηλεοπτικός «Αστέρης Σταματάκης» και η εκλεκτή της καρδιάς του είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και διατηρούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Από τις ελάχιστες φορές που μοιράστηκαν κάτι για την προσωπική τους ζωή ήταν όταν τον περασμένο Απρίλιο ήρθε στη ζωή ο γιος τους και έτσι ολοκληρώθηκε η ευτυχία τους.

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιώμαστε. Η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων.
Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι ανθρώπου εδώ στο @rea_maternity να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη», είχε γράψει κάτω από τη φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του ο ηθοποιός.

Από εκείνη τη στιγμή μέχρι σήμερα ο Ορφέας και η Γεωργία ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τον μικρό Αχιλλέα-Κωνσταντίνο, όπως θα ονομαστεί ο μπέμπης τους.

Η γυναίκα που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του γοητευτικού ηθοποιού κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κι αυτός είναι ο λόγος που γνωρίζουμε ελάχιστα για την ίδια.

Ο ερχομός του γιου τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους

Η νεαρή Γεωργία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της υποκριτική, μιας και είναι επιχειρηματίας και έχει άλλα δύο αδέρφια.


Το σύμφωνο συμβίωσης και τα σχέδια γάμου

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και μέσα στο 2022 θα κάνουμε γάμο και βάφτιση σε στενό κύκλο για φίλους και συγγενείς» δήλωσε πρόσφατα για το status της προσωπικής του ζωής ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος προσπαθεί γενικά να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Με τη Γεωργία είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Η ζωή μας είναι ωραία, χωρίς να την περιγράψουμε προς τα έξω» συμπλήρωσε.

Οικογενειακή βόλτα με τον γιο τους, Αχιλλέα - Κωνσταντίνο


Οι σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις

Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του ο Ορφέας Αυγουστίδης αφιερώνει χρόνο στην αγαπημένη του.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης για ψώνια με τη σύντροφό του

Κατά καιρούς ο φωτογραφικός φακός τους έχει «τσακώσει» να κάνουν τις βόλτες τους μαζί με τον γιο τους, αλλά και τα ψώνια τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Η Γεωργία Κρασσά φροντίζει να βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό του συντρόφου της όταν εκείνος έχει κάποια θεατρική πρεμιέρα.


Οι δυο τους λάμπουν όταν ο ένας βρίσκεται στην αγκαλιά του άλλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος