Skip to main content

CELEBS

O Javier Bardem και η Penélope Cruz έκαναν κάποτε τον Prince να καθυστερήσει μία ώρα στη δική του συναυλία

Την ξεκαρδιστική ιστορία μοιράστηκε ο Javier Bardem σε συνέντευξή του στο Tonight Show του Jimmy Fallon



Το γεγονός ότι ο ίδιος και η λαμπερή ηθοποιός και σύζυγός του, Penélope Cruz, έκαναν κάποτε τον Prince να καθυστερήσει μία ώρα στη δική του συναυλία, μοιράστηκε ο ηθοποιός Javier Bardem σε πρόσφατη συνέντευξή του. Μιλώντας στο Tonight Show του Jimmy Fallon, ο Bardem αναφέρθηκε αναλυτικά στην ξεκαρδιστική ιστορία με τον Prince, ο οποίος υπήρξε και στενός του φίλος.

Ο Bardem εξήγησε ότι ο ίδιος και η Cruz απολάμβαναν δείπνο στο σπίτι του Prince στο Λονδίνο μαζί με τον ηθοποιό Jordi Mollà, πριν από μια συναυλία του Prince στην πόλη.

«Φάγαμε βραδινό, μετά γλυκό, μετά ένα, δύο ποτά και σκεφτόμασταν «Δεν θα έρθει κανείς να μας πάρει;»», ανέφερε ο Bardem.

«Οπότε βγαίνω από το δωμάτιο και λέω στον Prince που είχε βγει εδώ και ώρα ότι είμαστε εδώ. Εκείνος με ρωτά αν έχουμε τελειώσει και του απαντώ θετικά» συνέχισε ο Bardem, λέγοντας πως λίγη ώρα μετά ο Prince μετέφερε τον ίδιο και την Cruz στις θέσεις τους στη συναυλία για να ξεκινήσει να τραγουδά.

Τότε ήταν που το λαμπερό ζευγάρι κατάλαβε ότι ο τραγουδιστής περίμενε αυτούς να τελειώσουν το γεύμα τους ώστε να μεταβούν μαζί στη συναυλία του!

Δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό video με την ιστορία:

https://youtu.be/_e8SWaWQN8w

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός