Skip to main content

CELEBS

Ιωάννης Απέργης: «Είμαι ένας Αλβανός με ελληνική συνείδηση»

Όσα είπε ο ηθοποιός για την καταγωγή, την οικογένειά του και το θέατρο



Πριν από οκτώ μήνες έγινε μπαμπάς και είναι… τρελαμένος, όπως δήλωσε ο Ιωάννης Απέργης το πρωί της Πέμπτης στο Breakfast@Star.

Ο ηθοποιός και YouTuber που ξεχώρισε πέρυσι από τη σειρά Παρουσιάστε! του ΑΝΤ1, ενώ φέτος συμμετέχει στην παράσταση Σεσουάρ για Δολοφόνους, μίλησε για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στην υποκριτική, τη ζωή και την καταγωγή του.

Η συμβουλή που του έδωσε η δασκάλα του πριν από λίγα χρόνια, Έλντα Πανοπούλου, ήταν να συνεχίσει στο θέατρο, αφού από τον πρώτο χρόνο δούλευε επαγγελματικά. «Δεν μπορώ να διαπραγματευτώ τα χρήματα στις δουλειές μου», αποκάλυψε.

Ιωάννης Απέργης

Φέτος ο Ιωάννης Απέργης πρωταγωνιστεί στην παράσταση Σεσουάρ για Δολοφόνους

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε και για την καταγωγή του από την Αλβανία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. «Είμαι ένας Αλβανός ο οποίος έχει ελληνική συνείδηση, ήρθα τεσσάρων ετών εδώ, έχ λάβει ελληνική παιδεία. Πολλοί στον κόσμο θα ήθελαν να διαβάσουν ελληνική ιστορία. Να λάβουν την ελληνική παιδεία, την ελληνική νοοτροπία που δεν είναι άσχημη… είμαστε από τους πιο χαρούμενους λαούς στον κόσμο», είπε ο ηθοποιός. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ζω στα Βαλκάνια, είμαι πολύ χαρούμενος που περνάω από την Ακρόπολη. Περιμένω να με ρωτήσει ο γιος μου "μπαμπά τι είναι αυτό;", περιμένω την πρώτη ερώτηση για να του εξηγήσω τι είναι αυτό εδώ», συμπλήρωσε.

«Τα παιδιά δεύτερης γενιάς νιώθουν Έλληνες», παραδέχτηκε στη συνέχεια ο Ιωάννης Απέργης, που τόνισε ότι πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ.

Παρά το bullying που βίωσε, ο ηθοποιός αγαπάει πολύ την Ελλάδα

Κλείνοντας, αποκάλυψε ότι το παιδί που του έκανε παλιότερα το πιο έντονο bullying, πλέον είναι κολλητός του φίλος.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.