Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Η Μουρμούρα είναι το αλατοπίπερο της κάθε σχέσης»

«Δεν έχω καμία σχέση με τον υπέροχο γκρινιάρη-συντηρητικό κυρ Ηλία»

allyou.news

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» αποτελεί τηλεοπτικό φαινόμενο μιας και δεν έχει υπάρξει τέτοια κωμική παραγωγή με τέτοια επιτυχία.

Συνεχίζεται για ένατη χρονιά και όπως όλα δείχνουν θα πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου. Ένας από τους πρωταγωνιστές είναι και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που όπως λέει είναι τρισευτυχισμένος με την επιτυχία που σημειώνει η σειρά.

«Τρισευτυχισμένος για πολλούς λόγους. Ο ένας εξ αυτών είναι ότι αισθάνομαι πώς συγκατοικώ με τους τηλεθεατές στα σπίτια τους και ένας άλλος η ποιότητα της παραγωγής που έχει σταθεί στο ύψος της μετά από τόσα χρόνια», δήλωσε αρχικά στον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη και το allyou.gr.

«Το μεγάλο μπράβο αξίζει στους συγγραφείς μας. Ένα μεγάλο μυστικό είναι ότι η σειρά δεν είναι συνέχεια, αλλά αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια και τρίτον οι χαρακτήρες της σειράς που υποδυόμαστε είναι τόσο αγαπητοί», πρόσθεσε ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει κάποιο μυστικό για την επιτυχία της σειράς.

Όσο για το αν υπάρχουν διαφορές και ομοιότητες του Βλαδίμηρου Κυριακίδη με τον τηλεοπτικό «Ηλία» απάντησε: «Δεν έχω καμία σχέση με τον υπέροχο γκρινιάρη-συντηρητικό κυρ Ηλία της σειράς».

Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος για να γλιτώσουν οι άνδρες από τη... μουρμούρα των γυναικών τους; «Αν το θέλαμε θα είχαμε γλυτώσει. Αλλά πιστέψτε με για να την ανεχόμαστε κάτι μας γοητεύει και μας δείχνει πώς είναι το αλατοπίπερο της σχέσης», είπε με χιούμορ ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares