Skip to main content

CELEBS

Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Βίωσα δημόσιο διασυρμό, βλέπω εφιάλτες»

Ξεσπά ο γνωστός influencer για την κατακραυγή που δέχεται



Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ξέσπασε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης για την κατακραυγή που έχει δεχθεί από χρήστες των social media μετά από την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας για τον βιασμό της την παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

«Με το που έσκασε η υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα στείλανε… επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος τον οποίο χαρακτήρισαν ως βιαστή, κρατάει το παιδί μου στην φωτογραφία με το τελευταίο του ποστ.

 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλέξανδρος Κοψιάλης (@alexandros_kopsialis)

 

Αμέσως δέχτηκα όλα αυτά τα μηνύματα μίσους, γεμάτα απειλές. Για ποιον λόγο εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω… Βγήκα λοιπόν στο βίντεο και είπα ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, δεύτερον ότι είμαι κατά των βιαστών και τρίτον για το συγκεκριμένο άτομο που με ρωτάτε (Δημήτρη Φιντιρίκο) δεν φοβάμαι να βγω να πω το οτιδήποτε», ανέφερε στο βίντεο.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απάντησε και για τα likes που έχει κάνει κάτω από σεξιστικά σχόλια και ομοφοβικές αναρτήσεις στα social media.

Όπως είπε τα likes αυτά έγιναν μετά από θετικά μηνύματα που έλαβε από τις συγκεκριμένες σελίδες, κάτι το οποίο στην συνέχεια μετάνιωσε.

Αναφερόμενος επίσης στον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, που έφερε στη δημοσιότητα την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα και τον κατηγόρησε για ξέπλυμα των θυτών τόνισε:

«Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και ασυγκάλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάζει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση.

 

Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κ@λοτούμπες στον αέρα και να λέω “ζήτω η τρέλα”. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το cyber bullying».

Καταλήγοντας τόνισε ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Να μη βιώσει κανείς αυτό που βίωσα τις τελευταίες ημέρες. Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενος σε πράγματα που δεν ισχύουν. Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.