Skip to main content

CELEBS

Bella Hadid: «Λάτρευα το ποτό - Σταμάτησα γιατί ένιωθα ότι έχανα τον έλεγχο»

Η Bella Hadid μιλά για τη μάχη της με την εξάρτηση από το αλκοόλ σε μια συνέντευξη στο περιοδικό InStyle



Η Bella Hadid είναι γνωστό πως το τελευταίο διάστημα ανοίγεται όλο και περισσότερο για τη ζωή της, αλλά και για όσα δε βλέπουμε στον λαμπερό κόσμο των social media και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει μια νεαρή γυναίκα εκτεθειμένη στη showbiz. Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε χωρίς δισταγμό για τη σχέση της με το αλκοόλ.

«Έχω πιει αρκετά στη ζωή μου», ανέφερε στο In Style, εξηγώντας ότι έκοψε το ποτό πριν από έξι μήνες. «Λάτρευα το αλκοόλ κι έφτασα σε ένα σημείο που, ξέρετε, ακύρωνα βραδινές εξόδους γιατί ένιωθα πως θα έχανα τον έλεγχο του εαυτού μου».

https://www.instagram.com/p/CRbxQjMNc-M/?utm_source=ig_web_copy_link

Ως αποτέλεσμα της σχέσης αυτής με το αλκοόλ, αλλά και της διακοπής της, η Bella Hadid συνίδρυσε την Kin τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πρόκειται για μία εταιρεία παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών, η οποία υποστηρίζει ότι βοηθά στη συγκέντρωση και τη δημιουργικότητα. Η ίδια, όπως αποκάλυψε, μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το άγχος και το burnout από την ασταμάτητη δουλειά και τα ταξίδια.

«Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να πιω, επειδή ξέρω πώς θα με επηρεάσει στις 3 το πρωί, όταν θα ξυπνήσω με τρομερό άγχος, σκεπτόμενη εκείνο το πράγμα που μπορεί να είπα πριν από πέντε χρόνια, όταν αποφοίτησα από το Λύκειο», εξήγησε. «Είναι αυτή η ατέλειωτη κατάσταση πόνου και στρες, ξέρετε, εξαιτίας αυτών των ποτών που δεν έκαναν και τόσα πολλά».

Στο παρελθόν, η Hadid έχει τοποθετηθεί και για την κατάθλιψη, όπως και την αγχώδη διαταραχή από την οποία η ίδια πάσχει.

«Ένιωθα αφόρητο και εξουθενωτικό πνευματικό και σωματικό πόνο, και δεν ήξερα γιατί. Κι αυτό ήταν για μία τριετία», είχε πει πιο συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department