Skip to main content

CELEBS

Η Rihanna μοιράζεται με τους fans στο Instagram ακόμη μια φωτογραφία εγκυμοσύνης

Η RiRi ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον δημοφιλή ράπερ, A$AP Rocky



Ακόμη μια φωτογραφία της εγκυμοσύνης της μοιράστηκε η Rihanna με τους fans στο Instagram, για να τους ευχαριστήσει φυσικά για τις εκατοντάδες χιλιάδες ευχές που έχει εισπράξει μετά την ανακοίνωσή της.

Η RiRi ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον δημοφιλή ράπερ, A$AP Rocky, με τον οποίο και είναι επίσημα ζευγάρι από το 2020, έπειτα από γνωριμία που μετρά πολλά χρόνια.

Η ανακοίνωση έγινε επίσης μέσα από το Instagram, όπου Rihanna και A$AP Rocky  ανέβασαν μια σειρά από φωτογραφίες τους στο Harlem, όπου φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της αγαπημένης τραγουδίστριας και επιτυχημένης επιχειρηματία.

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της κόρης του, ο πατέρας της RiRi, Ronald Fenty, ανέφερε στο Page Six ότι ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος.

«Η Rihanna πάντα έλεγε ότι ήθελε να κάνει παιδιά, τα αγαπά πολύ. Πάντα φρόντιζε τα παιδιά που έχουν κάνει τα ξαδέρφια της, θα γίνει μια υπέροχη μητέρα» δήλωσε.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Rihanna:

https://www.instagram.com/p/CZfyFxOpIkF/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς