Skip to main content

CELEBS

«Δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη»: Η J. Lo μιλάει για το «bennifer» Νο2

Πιο αισιόδοξη από ποτέ, η Jennifer Lopez πιστεύει στο μέλλον της σχέσης τους



Τα πράγματα εξελίσσονται μια χαρά για το «Μπένιφερ»! Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το Rolling Stone τον Δεκέμβριο του 2021 για το εξώφυλλό τους στο τεύχος Μαρτίου του 2022, η Jennifer Lopez έκανε μια πρόβλεψη για το πού βλέπει τη σχέση να πηγαίνει και προφανώς, βρίσκονται ακόμα εντελώς στη φάση του μήνα του μέλιτος. Καθ' όλη τη διάρκεια της συνομιλίας, η Λόπεζ κατέστησε σαφές ότι είναι κάτι περισσότερο από ευτυχισμένη με τον Μπεν Άφλεκ, αναφερόμενη στην επανένωση τους ως «δεύτερη ευκαιρία για αληθινή αγάπη». Τούτου λεχθέντος, το αστέρι του Marry Me δεν βλέπει τα πράγματα να τελειώνουν σύντομα - ή ποτέ. Και το απόσπασμα της Λόπεζ για τον Άφλεκ και τη σχέση τους καθιστά σαφές ότι δεν βλέπει τα πράγματα να τελειώνουν σύντομα - ή ποτέ.

Μέρος του λόγου που η J.Lo είναι τόσο αισιόδοξη για το μέλλον τους; Αυτή και ο Affleck έχουν διαφορετική προσέγγιση στα μέσα ενημέρωσης αυτή τη φορά. «Δεν θα μιλήσω πολύ για [τη σχέση μας]», είπε (ειρωνικά) στον δημοσιογράφο και σίγουρα δεν σχεδιάζει να συζητήσει πώς αναζωπύρωσαν τα πράγματα. «Έχουμε μεγαλώσει και οι δύο. Είμαστε ίδιοι, και είμαστε διαφορετικοί. Και αυτό είναι το ωραίο», είπε απλά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο ενθουσιασμένη με τον έρωτά τους. «Ναι… έχοντας μια δεύτερη ευκαιρία στην πραγματική αγάπη… ναι. Όπως είπα, μάθαμε πολλά. Ξέρουμε τι είναι αληθινό, τι δεν είναι αληθινό. Έτσι είναι απλά — το παιχνίδι έχει αλλάξει». (Χμ, αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε την επιστροφή του ροζ διαμαντιού;)

https://www.instagram.com/p/CZrcjYNl6n-/

Η Λόπεζ μίλησε μιλάει με αισιοδοξία για το μέλλον της σχέσης της με τον Μπεν Άφλεκ και μοιράστηκε το ότι δεν προβλέπει κάποιον χωρισμό. «Δεν νομίζω ότι θα είχαμε ξανασυναντηθούμε αν νομίζαμε ότι ήταν εκεί που κατευθυνόταν», είπε. Επιπλέον, αισθάνεται σίγουρη ότι ο χρόνος που πέρασαν ήταν γεμάτος μαθήματα και για τους δύο.

«Αισθανόμαστε ότι αυτό που βρήκαμε ξανά είναι πολύ πιο σημαντικό και πώς το προστατεύουμε και πώς ζούμε τη ζωή μας - τι να μοιραστούμε, τι να μην μοιραστούμε - είναι η ισορροπία που έχουμε τώρα, το όφελος της εμπειρίας και η σοφία που κερδίσαμε με τα χρόνια», πρόσθεσε η Λόπεζ.

Λοιπόν, υπάρχει σίγουρα κάτι που πρέπει να πει κανείς σε περίπτωση που χωρίσετε 17 χρόνια πριν βρείτε το δρόμο για να επιστρέψετε ο ένας στον άλλον.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.