Skip to main content

CELEBS

«Πάντα ήξερα ότι μια μέρα θα αποκτούσα παιδί» Naomi Campbell

Η Naomi Campbell γίνεται μαμά και η Βρετανική Vogue της αφιερώνει ένα υπέροχο εξώφυλλο για το τεύχος Μαρτίου



Η Naomi Campbell – supermodel, superwoman –έχει αναλάβει έναν νέο ρόλο που άλλαξε τη ζωή της από την περασμένη άνοιξη: τη σούπερ μητέρα. Για πρώτη φορά, συστήνει σε εμάς και στον κόσμο την κόρη της –εννέα μηνών πλέον– και μιλά με την ευρωπαϊκή αναπληρώτρια συντάκτρια της Vogue, Sarah Harris, για τον μεταμορφωτικό πρώτο χρόνο της γονεϊκότητάς της. Σε μια σούπερ φωτογράφηση και σε μια εξαιρετική συνέντευξη για την οποία θα πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες.

Mια λεπτομερής περιγραφή της φυσικής εμφάνισης της Naomi είναι κάπως περιττή, χάρη στον Steven Meisel. Η Naomi, στα καλύτερά της. Απίστευτα αψεγάδιαστο δέρμα, εντυπωσιακά μαλλιά, ακονισμένο σώμα. Μια θεά. Ακόμη. Στα 51.

Η Naomi ανακοίνωσε ότι θα γίνει μητέρα στο Instagram τον Μάιο του 2021, με μια ανάρτηση με τα τέλεια, υπέροχα μικροσκοπικά πόδια της κόρης της στην παλάμη του περιποιημένου χεριού της. Οι ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με την άφιξή της είναι άγνωστες. Όταν ρωτήθηκε αν θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, το μόνο που θα επιβεβαιώσει είναι: «Δεν υιοθετήθηκε – είναι το παιδί μου». Αποθηκεύει τις υπόλοιπες λεπτομέρειες για το βιβλίο της, το οποίο δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Επίσης, αποφάσισε να κρατήσει το όνομα της κόρης της απόρρητο. Στην πραγματικότητα, πολύ λίγοι ήξεραν ότι σχεδίαζε να γίνει γονέας: «Μπορώ να υπολογίζω από το ένα χέρι τον αριθμό των ανθρώπων που ήξεραν ότι την είχα», παραδέχεται. «Αλλά είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ».

https://www.instagram.com/p/CZ9x5nyMIL-/

Αυτή τη σεζόν, μεταξύ Παρισιού, Μιλάνου και Λονδίνου, η Naomi συμμετείχε σε πασαρέλες για τους Versace, Alexander McQueen, Balmain και Lanvin. «Εξακολουθώ να το απολαμβάνω, αλλά μου τσιτώνει τα νεύρα! Γιατί είμαι 51 χρονών που περπατάω με κορίτσια 18!». Είναι γενναιόδωρη. Κανείς –μα κανείς– δεν διοικεί μια πασαρέλα όπως η Ναόμι, τότε ή τώρα. Ήταν πιο διασκεδαστικό τότε; «Φυσικά! Γιατί είσαι με τα κορίτσια σου», εξηγεί, αναφερόμενη στη Linda Evangelista, τη Cindy Crawford και την Christy Turlington. «Είναι υπέροχο να βρίσκομαι με αυτούς τους νέους στην ηλικία μου, αλλά πρέπει να πω, σε μια από τις εκδηλώσεις μου είπα: “Ελάτε, κορίτσια! Σηκώστε τα πόδια σας! Γιατί περπατάτε τόσο αργά;” Σίγουρα νιώθω ότι η εποχή μου ήταν πιο χαρούμενη. Χαμογελούσαμε. Έπρεπε να δείξουμε την προσωπικότητά μας».

https://www.instagram.com/p/CZ95Q9Js27T/

Στη συνέχεια της συνέντευξης η κουβέντα γίνεται πολύ πιο ουσιαστική και καλύπτει πολλά θέματα, αναδεικνύοντας την υπέροχη προσωπικότητά της. Και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα ανατρέξουμε ξανά σε αυτήν για να την απολαύσουμε περισσότερο.

photo: STEVEN MEISEL για τη Vogue

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα