Skip to main content

CELEBS

«Ο κύριος Βέρτης χρησιμοποιεί τρόπους για να μην πληρώνει Φ.Π.Α.»

Όσα ανέφερε ο πρώην οικονομικός διευθυντής του τραγουδιστή, Νίκος Πολατίδης



Ο Νίκος Πολατίδης, πρώην οικονομικός διευθυντής του Νίκου Βέρτη, ο οποίος κέρδισε το δικαστήριο σε βάρος του και του επιδικάστηκε ποσό 300.000 ευρώ, αναφέρθηκε στην υπόθεση ισχυριζόμενος πως ο Νίκος Βέρτης επινοεί όλα αυτά τα χρόνια διάφορους τρόπους προκειμένου να μην του δώσει τα χρήματα που του χρωστάει.

Ακόμη, στράφηκε εναντίον και του Αλέξη Κούγια που είναι δικηγόρος του τραγουδιστή στο ποινικό κομμάτι.

βερτης

«Υπήρξα επί σειρά ετών οικονομικός διευθυντής του Νίκου Βέρτη. Από εκεί και πέρα πήγα δικαστικώς για να πάρω κάποια δεδουλευμένα που μου χρωστούσε. Δικαιώθηκα και πρωτοδίκως και δευτερόδικα. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να πάρω τα χρήματά μου αλλά ο κύριος Βέρτης νοίκιασε τα σπίτια του σε αφανείς ανθρώπους για να μη μπορέσουν να κάνουν κατάσχεση. Έχει κρύψει τα υπερπολυτελή του αυτοκίνητα. Οτιδήποτε σας λέω είναι με στοιχεία. Ο κύριος Κούγιας ανέφερε ότι είμαστε μια συμμορία που εκβιάζουμε τον Νίκο Βέρτη κάτι για το οποίο έχει μηνυθεί.

Έχουν υπάρξει πολλές μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση προς τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος είναι ο ηθικός αυτουργός όλων αυτών και θα τα πούμε στα δικαστήρια. Δούλευα μαζί του σχεδόν δέκα χρόνια. Δικαιώθηκα να πάρω 278.000 ευρώ που μαζί με τους τόκους ανέρχονται σήμερα γύρω στο μισό εκατομμύριο. Πριν 2 έτη υπήρξε η πρώτη απόφαση και εκ τότε προσπαθώ να πάρω τα χρήματά μου αλλά ο κύριος Βέρτης αποφεύγει να με πληρώσει…. Όλα αυτά που λέω τα λέω με στοιχεία. Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να τα βρούμε εξωδικαστικά αλλά δεν έγινε. Έχω πάρει ένα μέρος των χρημάτων από κατασχέσεις. Δε ζητάω κάτι παρά μόνο να πάρω τα χρήματά μου» ανέφερε ο Νίκος Πολατίδης στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Νκος βερτης

Ο Νίκος Βέρτης στην πίστα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επικοινώνησε και με τον Αλέξη Κούγια που ξεκαθάρισε τι ισχύει από τη δική τους πλευρά.

«Με τις διαφορές του κυρίου Βέρτη με πρώην συνεργάτες του και οποιονδήποτε άλλο συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία που εκκρεμεί στα δικαστήρια για πολλά χρόνια δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Για πρώτη φορά ασχολήθηκα με υποθέσεις του κυρίου Βέρτη μετά την έκδοση των αποφάσεων στη Θεσσαλονίκη και όχι με το αστικό κομμάτι, τις διενέξεις δηλαδή με τους πρώην συνεργάτες του. Χειρίζομαι μόνο το ποινικό κομμάτι των υποθέσεων.

Δεν έχω παραστεί σε κανένα δικαστήριο από αυτά που είχε μέχρι τώρα ως δικηγόρος του και αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι θα είμαι δικηγόρος του στα ποινικά δικαστήριο που έρχονται. Εγώ προσωπικά δεν έχω λάβει καμία αγωγή στα χέρια μου» είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»