Skip to main content

CELEBS

Το δικό της ντοκιμαντέρ με την «πραγματική ιστορία» του sex tape της ετοιμάζει η Pamela Anderson για το Netflix

Το ανακοίνωσε στην πρώτη της ανάρτηση στο Ιnstagram



Με την εικόνα ενός χειρόγραφου μηνύματος, στην πρώτη της ανάρτηση στο Ιnstagram, η Pamela Anderson ανακοινώνει ότι θα αφηγηθεί την «πραγματική ιστορία» του περίφημου sex tape της, σε ένα νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια αναφέρεται στην ανάρτησή της στην αμφιλεγόμενη σειρά του Hulu, Pam & Tommy, η οποία έγινε χωρίς την έγκριση ή τη συμμετοχή της.

«Η ζωή μου. Χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο παρανοήσεις. Κακές, άγριες και χαμένες. Τίποτα για να αδημονείς. Μπορώ μόνο να σας εκπλήξω. Όχι θύμα, αλλά επιζήσασα. Και ζωντανή για να πει την πραγματική ιστορία» γράφει η ίδια στην ανάρτησή της.

Το ντοκιμαντέρ, που δεν έχει ακόμα τίτλο, πρόκειται να σκηνοθετήσει ο Ryan White, ο οποίος έχει υπογράψει τα ντοκιμαντέρ του Netflix The Keepers και Ask Dr Ruth.

Ο γιος της Anderson και του Tommy Lee, Brandon Thomas Lee, θα είναι μεταξύ των παραγωγών του ντοκιμαντέρ ενώ έχει δοθεί και αποκλειστική πρόσβαση στα προσωπικά ημερολόγια της ηθοποιού.

Σε tweet του Netflix αναφέρεται δε, ότι η ταινία θα «εμφανίζει το σύμβολο της pop κουλτούρας να βάζει τα πράγματα στη θέση τους, καθώς αναπολεί την επαγγελματική της πορεία και το προσωπικό της ταξίδι».

Από το περιβάλλον της ηθοποιού μεταφέρεται μάλιστα η πληροφορία, ότι η ίδια είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένη με την σειρά του Hulu, που έκανε την πρεμιέρα της πριν από μερικές εβδομάδες.

https://www.instagram.com/p/CanTV-LP9uF/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department