Πρίγκιπας Harry - To καινούργιο φλερτ σε club του Λονδίνου!

Άραγε η Ελισάβετ τι λέει για όλα αυτά; 

Αναστασία Τουρούτογλου

Μπορεί η πρώην αγαπημένη του, Cressida Bonas, να έχει πάρει με τη σειρά όλα τα κοσμικά events του Λονδίνου στην προσπάθεια της να δείξει στον τρίτο κατά σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνου ότι δεν την έχει πειράξει και τόσο ο χωρισμός τους, όμως και ο πρίγκιπας Harry φαίνεται να έχει γυρίσει ήδη σελίδα στη ζωή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδα, The Sun, ο Harry διασκέδασε σε γνωστό club της αγγλικής πρωτεύουσας παρέα με την 25χρονη Camilla Thurlow, με την οποία όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες φλέρταρε όλο το βράδυ και αντάλλαξε πολλά φιλιά. 

Την ίδια στιγμή, βέβαια, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ειδύλλιο δεν έμοιαζε σοβαρό κι ότι οι δύο τους έμοιαζαν απλά να περνάνε καλά, ενώ η εφημερίδα υποστηρίζει πως το πιο πιθανό είναι να φλερτ τους να μην συνεχιστεί, καθώς αυτή την περίοδο είναι και δύο πολύ απασχολημένοι.

Η Camilla είχε κατακτήσει στο παρελθόν τον τίτλο της Miss Εδιμβούργο και εργάζεται στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό The Halo Trust στον οποίο συμμετείχε ενεργά και η μητέρα του Harry, Πριγκίπισσα Diana.  

 

camilla.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares