Skip to main content

CELEBS

Άγριες μέλισσες: ο Μελέτης απειλεί την Αντιγόνη «Θα σε θάψω»

Άγριες μέλισσες τι θα γίνει τα επόμενα επεισόδια



Η Σοφούλα με τον Αγγελο προσπαθούν να πείσουν τον Θανάση να πει την αλήθεια: «Σώσε τον εαυτό σου και μίλα, πες όσα ξέρεις και θα πέσεις στα μαλακά! Μην τους καλύπτεις άλλο, βλέπεις ότι είναι αδίστακτοι, φονιάδες! Εσύ δεν είσαι τέτοιος», του λένε.

Στο μεταξύ, η Ζωή με τη βοήθεια της Αιμιλίας βρίσκει πρόφαση για να πάνε στην Αθήνα, όπου εκεί κρύβονται όλα τα μυστικά του Ακύλα. Ωστόσο το ταξίδι αυτό βάζει σε υποψίες την Κορίνα, που είναι σίγουρη πως κάτι άλλο σκαρώνουν οι δύο αδελφές.

Ο Ζαχαρίας αποκαλύπτει την αλήθεια στη Βιολέτα για τα χρήματα που έκλεψε ο Φώτης και εκείνη πάει να βρει τον Κυριάκο και την Ουρανία που αναγκάζονται να το παραδεχτούν. «Δεν ντρέπεστε με αυτά που κάνετε; Αν το μάθει αυτό ο Μεγαρίτης ξέρετε τι έχει να γίνει; Βρείτε τρόπο να τα γυρίσετε προτού σας βάλει στο μάτι και ποιος σας σώζει μετά», τους λέει, ενώ ο Ακύλας απειλεί τον Σταμάτη και του δίνει τελεσίγραφο.

Παράλληλα, ο Κυριάκος με τον Σταμάτη προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Ακύλα σχετικά με τα κλοπιμαία. Ο Nικηφόρος προσπαθεί να πείσει τον Μόρτζο να μην πάει με το μέρος του Ακύλα, ενώ παίρνει θέση και η Ρένα: «Ο πατέρας μου δεν θα έβαζε ποτέ σε κίνδυνο την οικογένειά του και την περιουσία του! Οπότε θα κάνει αυτό που τον συμφέρει και αν αυτό είναι με τον Μεγαρίτη τότε θα πάει με το μέρος του», ισχυρίζεται και ο Νικηφόρος ενοχλείται με την άποψή της και μελλοντικός γάμος τους βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί.

Ο Δούκας μάταια προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Αντιγόνη, ενώ η Μυρσίνη καταλαβαίνει το λάθος της να συνεργαστεί με τον Ακύλα. Η Ελένη ανησυχεί για τη συμμετοχή του Λάμπρου στην ΕΑΚ και η Ασημίνα αποφασίζει να τους αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σκαφά. Ο Ζάχος παίζει το τελευταίο του χαρτί για να πάρει πίσω τα γαλόνια του και με τη βοήθεια του Μπάμπη προσπαθούν να βρούνε την άκρη του νήματος για την παγίδα που του έστησαν. Μια συζήτηση του Τόλλια με τον Θανάση, θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.

Ο Μελέτης καταφέρνει να βρει την Αντιγόνη και αναλαμβάνει να την αντιμετωπίσει: «! Φρόντισε να φερθείς έξυπνα, αλλιώς θα μπλέξεις άσχημα». Η Αντιγόνη τρομοκρατείται, ενώ η Μυρσίνη αναγκάζεται να παίξει διπλό ρόλο στην υπόθεση του αεροδρομίου.

 

The post appeared first on .

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το άλμπουμ των πασχαλινών διακοπών της στη Μύκονο

Η έκπληξη που δέχτηκε από τον Γιάννη Πουλόπουλο

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

SELF-LOVE

7 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή

Συνέχισε να διαβάζεις αν νιώθεις να απολαμβάνεις πολύ λίγα και αναρωτιέσαι γιατί η ζωή δεν είναι πιο διασκεδαστική;