Skip to main content

CELEBS

Ευαγγελία Μουμούρη: Η Δέσποινα από τα Τρία Μίλια μας συστήνει την κόρη της!

Όσα είπαν στο Star.gr η Ευαγγελία Μουμούρη και η Στέλλα Κοσμοπούλου



Λίγο μετά την πρεμιέρα της νέας, δραματικής σειράς του Star Τρία Μίλια, το Star.gr βρέθηκε στα γυρίσματα και συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές.

Pixel

Τόνυ Δημητρίου Ευαγγελία Μουμούρη

Ο Τόνυ Δημητρίου και η Ευαγγελία Μουμούρη υποδύονται το ζευγάρι στη σειρά Τρία Μίλια

Η Ευαγγελία Μουμούρη που υποδύεται τη φαρμακοποιό στο Δρακονήσι, το νησί όπου διαδραματίζεται η άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία, είναι σύζυγος του «Δημάρχου» Τόνυ Δημητρίου και μητέρα δύο κοριτσιών, της Στεφανίας Χαμπηλομάτη και της Στέλλας Κοσμοπούλου.

Στέλλα Κοσμοπούλου

Η Στέλλα Κοσμοπούλου είναι η «Ελένη Παπαχρήστου» στη νέα δραματική σειρά του Star

«Το να έχω μαμά την Ευαγγελία Μουμούρη είναι εμπειρία!», είπε με χιούμορ η «Ελένη» της σειράς για την τηλεοπτική της μητέρα. «Είναι μεγάλη εμπειρία. Περνάω πάρα πολύ ωραία. Έχω χαρεί πολύ που την έχω γνωρίσει, γιατί ήθελα να τη γνωρίσω από πριν. Πραγματικά νιώθω πάρα πολύ τυχερή που είμαι σε μια τέτοια ομάδα. Ελπίζω αυτό που νιώθουμε να το δει κι ο κόσμος», δήλωσε η Στέλλα Κοσμοπούλου.

Pixel

Τη σειρά Τρία Μίλια μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά από όπου βρίσκεστε και μέσω live streaming

Τα Τρία Μίλια προβάλλονται καθημερινά στις 17:30 μέσα από τη συχνότητα του Star. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από το φθινόπωρο κι έξι μήνες μετά ήρθε η ώρα που όλοι περίμεναν. «Είμαστε εδώ από τον Οκτώβριο, δε δουλεύουμε με χρόνο καθημερινού, δεν τρέχουμε καθόλου, το φροντίζουμε… Οι τρεις σκηνοθέτες μας φροντίζουν τις σκηνές, φροντίζουν κι εμάς, μας καλομαθαίνουν… », δήλωσε.

Πώς είναι ο ρόλος της «Δέσποινας Παπαχρήστου», της συζύγου του δημάρχου; «Τον άντρα μου τον αγαπώ πάρα πολύ. Έχω κάνει στην άκρη τα προσωπικά μου “θέλω” και την αγάπη για την τέχνη. Τον στηρίζω στην εξουσία που θέλει να έχει ως δήμαρχος. Έχω αφοσιωθεί στην οικογένειά μου, είμαι η φαρμακοποιός του νησιού… δε βλέπω αρνητικά καθόλου και θεωρώ ότι ο άντρας μου είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Έτσι ξεκινάει… στην πορεία θα δούμε πώς θα εξελιχθεί», απάντησε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Ευαγγελία Μουμούρη Τρία Μίλια

Η Ευαγγελία Μουμούρη είναι η φαρμακοποιός «Δέσποινα Παπαχρήστου»

Ευαγγελία Μουμούρη Στέλλα Κοσμοπούλου Τρία Μίλια

Η αγαπημένη ηθοποιός φέτος δοκιμάζεται σε κάτι διαφορετικό. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι είναι τολμηρή μπροστά στις αλλαγές.«Έχω τη χαρά να έχω παίξει και ρόλους κωμικούς, έχω παίξει και τύπους κωμικούς, χαρακτήρες που έχουν μείνει, όπως η χήρα του Φατσέα. Από την άλλη είχα τη χαρά να παίξω και ρόλους όπως στην Εθνική Ελλάδας, δραματικούς», ήταν η ξεκάθαρη απάντησή της.

Ευαγγελία Μουμούρη

Την Ευαγγελία Μουμούρη την έχουμε δει τόσο σε κωμικούς όσο και δραματικούς ρόλους

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σχέση με τις τηλεοπτικές της κόρες. «Τις φροντίζει πάρα πολύ. Έχει το καλό παιδί και το κακό παιδί, ζει για τα παιδιά της», τόνισε.

«Στην πορεία αυτά τα πράγματα αλλάζουν και οι ενέργειες αλλάζουν μεταξύ των ανθρώπων κι ελπίζουμε ο κόσμος να βλέπει καθημερινά τις ιστορίες μας», δήλωσε, κλείνοντας, η «φαρμακοποιός» από το Δρακονήσι.

Τρία Μίλια

 

Κάμερα/Μοντάζ: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο