Λάκης Γαβαλάς: «Τους τρεις πρώτους μήνες στη φυλακή κατέρρευσαν όλα»

Αυτά είναι τα μελλοντικά σχέδια του δαιμόνιου επιχειρηματία

allyou.news

Υπήρξε αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στο κομμάτι της μόδας στη χώρα μας, με τη ζωή του να αλλάζει ριζικά όταν την περασμένη δεκαετια φυλακίστηκε για χρέη στο Δημόσιο.

Λάκης Γαβαλάς

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε restart στη ζωή του μετά τη φυλακή

Ο Λάκης Γαβαλάς παραμένει ο απόλυτος γνώστης του στιλ ακόμα και σήμερα, δίνοντας τα φώτα του το πρωί της Τρίτης στο Breakfast@Star.

Αρχικά ο επιχειρηματίας και σχεδιαστής μίλησε για την αγάπη του για τη μόδα και τον λόγο που ασχολήθηκε με αυτό. «Είμαι ένας καλός μαθητής και καλός εργάτης κι αυτό αποδεικνύεται από τις συμφωνίες που έκανα όλα αυτά τα χρόνια με τις μεγαλύτερες εταιρείες. Τις υπηρετούσα, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και τώρα αυτό κάνω», δήλωσε.

Στη συνέχεια μίλησε και για την εμπειρία που είχε στη φυλακή. «Μεγάλωσα στον Κορυδαλλό και στην αλάνα που έγιναν οι φυλακές έτρωγα μικρός το αβγό μου. Το σπίτι μου το πατρικό ήταν στα 300 μέτρα», είπε αρχικά, συμπληρώνοντας: «Η φυλακή για εμένα υπήρξε η συνείδησή μου, η πειθαρχία μου… Αν δεν περάσεις μια κακουχία, πώς θα ξέρεις τι είναι βάλσαμο για εσένα;».

Λάκης Γαβαλάς Breakfast@Star

Ο Λάκης Γαβαλάς φυλακίστηκε στον Κορυδαλλό για 15 μήνες

«Τους τρεις πρώτους μήνες στη φυλακή μου έφυγε η μαγκιά… Κατέρρευσε όλο το σύστημα, γιατί ήμουν ένας άνθρωπος περήφανος, επιτυχημένος, όλοι οι ξένοι με ήθελαν… δεν μπορούσαν να διανοηθούν για ποιο λόγο μπήκα μέσα». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα αναρωτιόταν τι έκανε λάθος.

«Η κοινωνία μου χρωστάει και της χρωστάω ανταλλάγματα», είπε κλείνοντας ο Λάκης Γαβαλάς, ενώ αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί με τη Μαρίνα Πατούλη στην μπουτίκ της στη Μύκονο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.



About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares