Skip to main content

CELEBS

Και η Emma Mackey υπογράφει μετά τον Will Ferrell για την ταινία «Barbie» της Greta Gerwig

Μαζί με τους Ryan Gosling και Margot Robbie πολλά τα αστέρια που θα παίξουν στη live action ταινία της «Barbie»



Η «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ ολοκληρώνει το γεμάτο αστέρια καστ της. Στις 11 Απριλίου, το The Hollywood Reporter μοιράστηκε ότι ο Will Ferrell και η Emma Mackey είναι οι τελευταίοι ηθοποιοί που συμμετείχαν στην ταινία. Ο ρόλος της Mackey δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά ο Ferrell φέρεται να υποδύεται τον CEO μιας εταιρείας παιχνιδιών.

Στις 18 Μαρτίου, το Variety ανέφερε ότι "Τικ, Τικ... Μπουμ!" Η σταρ Alexandra Shipp έχει επίσης επιβιβαστεί στο έργο. Οι τελευταίες ενημερώσεις για το casting έρχονται εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του Deadline ότι η Kate McKinnon και η Ariana Greenblatt έχουν ενταχθεί στην ταινία. Δεν έχουν κοινοποιηθεί ακόμη άλλες λεπτομέρειες για κανέναν από τους χαρακτήρες τους.

https://www.instagram.com/p/CcTjg47L1iL/

Τον Φεβρουάριο, το Variety επιβεβαίωσε ότι ο Simu Liu και η America Ferrera είχαν υπογράψει για να πρωταγωνιστήσουν μαζί με τους Ryan Gosling και Margot Robbie στην επερχόμενη ταινία της Warner Bros και Mattel. Τόσο οι ρόλοι των Liu όσο και Ferrera είναι επίσης κρυφοί.

Τον Οκτώβριο του 2021, η δημοσίευση ανέφερε ότι ο Gosling βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Κεν, ενώ η Robbie πρόκειται να αναλάβει το ρόλο της εμβληματικής κούκλας Barbie. Η Robbie κάνει επίσης την παραγωγή της ταινίας υπό την εταιρεία LuckyChap Entertainment.

https://www.instagram.com/p/CcTC8_rulMc/

Εκτός από τη σκηνοθεσία, η Gerwig έγραψε το σενάριο μαζί με τον σύντροφό της, Noah Baumbach. Το Variety ανέφερε προηγουμένως ότι η παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει κάποια στιγμή φέτος, έχοντας κατά νου την ημερομηνία πρεμιέρας το 2023. Δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή της ταινίας, αλλά σίγουρα θα μάθουμε αρκετά σύντομα.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου– Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις κοινές τους συναυλίες;

Γεωργιάδης: «Έγιναν ένα - δυο πραγματάκια που την ενόχλησαν»

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου– Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις κοινές τους συναυλίες;

Γεωργιάδης: «Έγιναν ένα - δυο πραγματάκια που την ενόχλησαν»