Skip to main content

CELEBS

Η Florence Welch μάς στέλνει ένα μυρωδάτο μήνυμα αφύπνισης με το The Awakening

Η νέα καμπάνια του Gucci Bloom σκοπεύει στη γυναικεία ενδυνάμωση και το πετυχαίνει απόλυτα



Στην πρώτη πράξη του The Awakening, μιας νέας σειράς ταινιών για τη Vogue, η τραγουδίστρια τραγουδοποιός Florence Welch εξελίσσει τις δημιουργικές της διαδικασίες καθώς «ανθίζει» στον πραγματικό της εαυτό.

Η ενδυνάμωση μπορεί να προέλθει από πολλές πηγές. Εξ ορισμού, είναι η διαδικασία απόκτησης δύναμης και αυτοπεποίθησης. Αυτή η εξέλιξη, που ανθίζει στον αληθινό σας εαυτό, οδηγεί σε σύνδεση με τις αισθήσεις, τα συναισθήματα και, μάλιστα, τον κόσμο γύρω σας. Σε μια νέα σειρά ταινιών για τη Vogue, οι χαρισματικές γυναίκες της οικογένειας Gucci Bloom εξερευνούν την ενδυνάμωση από μέσα τους, αναπολώντας ιστορίες της προσωπικής τους αφύπνισης.

Στην πρώτη πράξη της σειράς, η Florence Welch περιγράφει τις συνειδητοποιήσεις που έχουν διαμορφώσει τις δημιουργικές της διαδικασίες και την προσωπικότητά της. «Το να είσαι δημιουργικός άνθρωπος και να μεγαλώνεις, και να γίνεσαι πιο σοφή, ήταν ένα αφυπνιστικό. Όσο μεγαλώνω, τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση νιώθω και αισθάνομαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη δουλειά και τη ζωή μου».

Η τραγουδοποιός τραγουδοποιός, γνωστή μουσικά ως Florence and The Machine, έχει γράψει ότι κοιτάζει πίσω στα είκοσί της «με ένα μείγμα νοσταλγίας και τρόμου». Από τη νηφαλιότητα, η ανάπαυση και ο προβληματισμός έχουν γίνει κρίσιμο μέρος της πρακτικής της. Σε όλη αυτή την αλλαγή, η οξεία επίγνωση της φύσης και των αισθήσεών της της Welch έχει αυξηθεί. «Ποτέ δεν παρατηρούσα τις εποχές», συνειδητοποιεί. «Η ζωή μου ήταν πολύ χαοτική. Θα ανοιγόκλεινα τα μάτια και θα ήταν μια διαφορετική σεζόν. Τώρα, παρατηρώ πότε ανεβαίνουν οι κρόκοι, παρατηρώ πότε εμφανίζονται οι χιονοστιβάδες».

Στην ταινία, που περιβάλλεται από τα άνθη που συνθέτουν τις νότες του Gucci Bloom Eau de Toilette. Tuberose, Jasmine Buds και Rangoon Creeper, η Welch χαλαρώνει, εισπνέοντας το άρωμά τους. Σε στιγμές ανάπαυσης στην πολυτελή κρεβατοκάμαρά της, κάνει μια παύση προτού αναδυθεί στους χρυσαφί κήπους του Hatfield House.

https://www.instagram.com/p/Cc7W3HeAXd9/

«Είχα έναν πολύ πλούσιο εσωτερικό κόσμο από τότε που ήμουν παιδί», λέει. «Θέλω να πάρω τα τοπία που βλέπω μέσα στο κεφάλι μου και να τα κάνω αληθινά στον έξω κόσμο». Πράγματι, αυτός ο κόσμος ζωντανεύει στα χέρια μιας γυναικείας ομάδας δημιουργών. Τα εκφραστικά οπτικά στοιχεία που απεικονίζει η Welch στους συγκινητικούς της στίχους και την ποίησή της φαίνονται μέσα από τον φακό της σκηνοθέτιδας Fiona Burgess, ενώ η μακροχρόνια συνεργάτις της Aldene Johnson προσέδιδε τον μουσικό τόνο σε κομμάτια Gucci Love Parade που επέλεξαν μαζί. Η Alex Brownsell συνεργάστηκε επίσης στενά με την Welch για τις πλεξούδες της. Φημισμένη για τα κόκκινα μαλλιά της στα νιάτα της καριέρας της, τώρα βλέπουμε τις τούφες της χαλαρές και να ρέουν γύρω από το πρόσωπό της, σε μια απαλή καστανή απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/Cc58tMcMTT2/

Σε κάθε εκάνς της ταινίας, η Florence Welch εξετάζει την ενδυνάμωση πίσω από το να αφιερώνει χρόνο και να εκτιμά τη μοναξιά της. Με αυτόν τον τρόπο, αποκαλύπτει την αληθινή καρδιά του μαγευτικού σύμπαντος Gucci Bloom και τη σημασία του ίδιου του αρώματος Gucci Bloom Eau de Toilette.

 

Ανακαλύψτε το Gucci Bloom στο www.gucci.com.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.