Skip to main content

CELEBS

Στέλιος Παρλιάρος: «Κρυβόμουν στην τουαλέτα για να μη με συλλάβουν»

Όσα αποκάλυψε ο πασίγνωστος pastry chef



Αδιαμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο γνωστούς ζαχαροπλάστες στην Ελλάδα, με τις συνταγές του να... γλυκαίνουν τους Έλληνες εδώ και χρόνια.

Ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τα σκαμπανεβάσματα στην καριέρα του.

Ο pastry chef μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους γονείς του

Ο διάσημος σεφ μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Κωνσταντινούπολη και την απώλεια του πατέρα του. «Ως παιδί δεν αγαπούσα το διάβασμα και το σχολείο. Ο πατέρας μου ήταν φίλος μου, δε με πίεσε ποτέ. Οφείλω στους γονείς μου ότι βρήκα τον δρόμο μου. Η μητέρα μου ήταν άγια», αποκάλυψε.

Ο pastry chef αναφέρθηκε και στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. «Ήρθα στην Αθήνα όταν ήμουν δέκα ετών. Έμενα στη νονά μου και επισκεπτόμουν την Κωνσταντινούπολη στις γιορτές. Ο πατέρας μου ήρθε με το ζόρι στην Ελλάδα. Πέθανε από μελαγχολία στα 67 του. Ο άνθρωπος που με στήριξε, ο πατέρας μου, δεν έζησε να δει την επιτυχία μου».

O Στέλιος Παρλιάρος έφτιαξε... Πάστα Σεράνο για την παρουσίαση του βιβλίου του Τάκη Ζαχαράτου με αυτόν τον τίτλο

O Στέλιος Παρλιάρος έφτιαξε... Πάστα Σεράνο για την παρουσίαση του βιβλίου του Τάκη Ζαχαράτου με αυτόν τον τίτλο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όσον αφορά στα σκαμπανεβάσματα που είχε η καριέρα του για πρώτη φορά αποκάλυψε: «Παραλίγο να μπω φυλακή λόγω χρεών προς το Δημόσιο. Κρυβόμουν στην τουαλέτα του μαγαζιού μου για να μην με συλλάβουν οι αστυνομικοί». Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι τα πράγματα έφτασαν και σε κρίσιμο σημείο. «Ήμουν τόσο κουρασμένος από τη δουλειά που κινδύνευσα να σκοτωθώ σε τροχαίο».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.