Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ο όρος που έβαζε πάντα στο συμβόλαιό του

Όσα αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας στο The 2night show

allyou.news

Ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και από τους μεγαλύτερους γυναικοκατακτητές.

Οι ταινίες με πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα μεγάλωσαν γενιές και γενιές και αυτό θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα.

Πηγή Φώτο: Facebook "Finos Film Official"

Πηγή Φώτο: Facebook "Finos Film Official"

Ο Μάκης Δελαπόρτας κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και παρουσίασε το νέο του βιβλίο «Το backstage του ελληνικού σινεμά», μέσα από το οποίο αφηγείται άγνωστες ιστορίες και μικρά «μυστικά» που κρύβονται σε στιγμιότυπα των παλιών αγαπημένων ελληνικών ταινιών.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας αναφέρθηκε στον έρωτα του Λάμπρου Κωνστάρα και της Άννας Καλουτά, ενώ αποκάλυψε ποιον όρο έβαζε στο συμβόλαιό του ο γνωστός πρωταγωνιστής.

Μάκης Δελαπόρτας - Γρηγόρης Αρναούτογλου
«Η Άννα Καλουτά έζησε για πέντε χρόνια έναν μεγάλο έρωτα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα… Ο Κωνσταντάρας ήταν ζηλιάρης. Στην ταινία «Εκείνες που δεν πρέπει να αγαπούν» δεν άφησε τον Αλέκο Αλεξανδράκη να φλερτάρει την Καλουτά. Μάλιστα διέκοψε τα γυρίσματα. Σε καμία του ταινία δε θα δούμε άλλο άντρα να φλερτάρει γυναίκα του μεγάλου πρωταγωνιστή και εκείνος να το ανέχεται. Το είχε όρο στα συμβόλαια. Ζήλευε πάρα πολύ», είπε στο «The 2Night Show».

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ο πιο καθαρός ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου. Τα κοστούμια του ήταν πάντα στην τρίχα πουκάμισα είχαν το δικό του μονόγραμμα του και λουζόταν με την κολόνια. Περνούσε και μοσχοβολούσε», πρόσθεσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares