Ένοχη ηθοποιός του Doctor Strange για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Η Zara Phythian κι ο σύζυγός της, Victor Marke αρνούνται τις κατηγορίες

allyou.news

Η ηθοποιός του «Doctor Strange», Zara Phythian κρίθηκε ένοχη για σεξουαλική κακοποίηση ενός κοριτσιού για τρία χρόνια, από όταν ήταν 13 ετών.

Η πλέον ενήλικη γυναίκα, κατέθεσε στην αστυνομία πως η σεξουαλική κακοποίησή της ξεκίνησε το 2005, όταν ήταν μόλις 13 ετών και συνέχισε μέχρι τα 15 της χρόνια με την ηθοποιό και τον άντρα της να αρνούνται τις κατηγορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωταγωνίστρια και ο σύζυγός της Victor Marke κατηγορήθηκαν από κοινού για 14 κατηγορίες σεξουαλικής δραστηριότητας με την ανήλικη.

Ο 59χρονος σύζυγος της ηθοποιού κατηγορήθηκε επίσης για άσεμνη επίθεση σε άλλο κορίτσι μεταξύ του 2002 και του 2003.

Η δίκη διήρκησε δύο εβδομάδες και όλο αυτό το διάστημα η Zara Phythian αρνήθηκε ότι είναι παιδόφιλη, όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του συζύγου της που είναι εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών.

Το θύμα, του οποίου το όνομα δεν κατονομάζεται, είπε στο δικαστήριο ότι ο Victor Marke την απείλησε και τη διέταξε να κινηματογραφήσει κάποιες από τις στιγμές της κακοποίησής της.

Ο Phythian αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με το θύμα, το οποίο ήταν σε θέση να περιγράψει ένα κινέζικο τατουάζ που έχει η ηθοποιός κοντά στα γεννητικά της όργανα.

Οι ένορκοι καταδίκασαν ομόφωνα το ζευγάρι μετά από συζήτηση δύο ημερών. Μετά τις ετυμηγορίες ο δικαστής Μαρκ Γουάτσον προφυλάκισε και τους δύο κατηγορούμενους.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares